≫ 

Žao mi je Lune, Kija i ona bi trebalo da se udruže, Sloba je kriv za sve! Kristinina majka isprozivala Radanovića, pa otkrila koliko su za sve važne pare koje je pevač dobio

- Mislim da mi žene treba da se držimo zajedno, pa tako i Kija i Luna - smatra Kristinina majka Nadica Zeljković

  • 26

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, kaže da bi njena ćerka i Luna trebalo da se drže zajedno, kao i da je za sve što se desilo isključivi krivac Sloba.

Kija glumi žrtvu, najveći je folirant: Miljana priznala koliko je Kristina nervira, a onda pomenula i prostitutke (VIDEO)

Kristinina majka je ubeđena da bi Kija i Luna mogle da budu na istoj strani.

- Ja sam u celoj ovoj priči uz svoje dete koje je povređeno. Ipak, mislim da mi žene treba da se držimo zajedno, pa tako i Kija i Luna. Njih dve su u nenormalnoj situaciji ispale normalne jedna prema drugoj. Čak sam primetila i da im je ponekad žao one druge, što je ljudski. Žene se bolje razumeju, mi smo klan, lobi - izjavila je Nadica i dodala da se prilikom kratke posete "Zadruzi" pozdravila i sa Lunom.

- Prvo sam proverila sa Kijom da li bi joj to smetalo. kao što sam i očekivala, rekla mi je da ne bi. Luna, dete, mi je tada kazala da je htela da mi priđe, ali da joj je bilo neprijatno, a ja sam odgovorila da nema razloga da se tako oseća. Vidite, mi žene se međusobno ne napadamo. U mnogim situacijama mi je žao Lune, mlada je, a kida se. Ne zna šta ju je snašlo - smatra Kijina majka i opisuje sitauciju koja jue nastala kada je pred svima pušten snimak na kojem Sloba zadovoljava Lunu.

- Luni i Kiji je bilo neprijatno u tom trenutku. A Sloba je to doživeo kao nešto čime bi trebalo da se ponosi, i uopšte nije imao obzira ni prema jednoj od njih dve. Zašto bio ona napadala Lunu? Slobodan je krivac za sve. Da nije bila ona, bila bi neka druga - ubeđena je Nadica koja je prokomentarisala i čuvenih 15.000 evra koje je KIja dala za Slobin spot.

- Ma kakve pare, ona je njemu život dala! Neka mu novac. Nebitan je. Ne želim o tome da pričam uopšte. Ali se pitam zašto je čekao da prođe datum kada je trebalo da mu izađu nova pesma i spot, pa tek onda da obelodani vezu sa Lunom - zaključila je Kristinina majka.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    24. januar 2018 | 10:49

    Kako je ova žena kulturna.....za razliku od gospodje Dtaginje i Razije

  • pitanje

    24. januar 2018 | 01:43

    ovo postaje totalno negledivo, pa kome je zanimljivo ovo sto radi Saska? jednostavno se menja kanal!! razumem da zena ne zna ni znacenje reci 'igra' a kamoli njen smisao, ali zasto joj rezija ovo dopusta????

  • Maja

    24. januar 2018 | 06:32

    Zena lepo rece kad je trebalo da izadju pesma i spot ne kada su izasli pesma i spot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA