Kija glumi žrtvu, najveći je folirant: Miljana priznala koliko je Kristina nervira, a onda pomenula i prostitutke (VIDEO)

- I cinični osmeh onaj njen me nervira. Bila mi je mnogo slatka, ali ovi njeni osmesi na silu, kao šifonske gaće - kaže Miljana

  • 47

Kao i obično, Miljana nema problema da prizna kada je neko nervira, a dok je razgovarala sa Teodorom i Marijom Anom, ogovarala je Kiju za sve pare.

Ona je nesrećnica, zauvek će biti ĆAZIMOVICA: Teodorina bivša drugarica žestoko oplela po zadrugarki

Milajana je detaljno ispričala šta je sve nervira kod Kristine.

Printskrin: TV Pink

- Mislim da je Kija folirant. Meni je bilo žao Kije, mislila sam da je ona žrtva, da je ona povučena, jadna, skromna, da to nije bilo lepo šta joj je uradio. Kad sam došla i videla, Andriju našla, s Filipom se sad muva, nimalo nije naivna. Glumi žrtvu, dobra je glumica. Ona plače, bre, šta je bilo pre dve godine, što ne plače sad kada gubi Slobu, što ne dođe ovde da se isplače i pokaže na neki način da joj je krivo. A te su najgore - konstatovala je Kulićeva i nastavila sa svojim monologom.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Gledaj sad ti ovo, stavi Kiju i Teodoru, jednu pored druge, i pogledaj i jednu i drugu, pre ćeš reći Teodora je ku**a, vidi na šta liči, po izgledu. To je taj naš mentalitet... A za nju (Kiju) to nikad nećeš reći, a možda je ona najveća... Te prikrivene... I cinični osmeh onaj njen me nervira. Bila mi je mnogo slatka, ali ovi njeni osmesi na silu, kao šifonske gaće... I po tome vidim da je neiskrena i rekla je, od vas trideset dvoje na jednu, ja pobeđujem. Znači ušla si sa taktikom da pobediš - zaključila je Miljana.

Miljana ogovara Kiju (premotajte na 10:00):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    24. januar 2018 | 00:20

    ,smehom prikriva tugu,,da je ucveljena-opet bi vam smetalo sto izigrava,,zrtvu. Ruku na srce K. i jeste zrtva. Javnu prevaru je isplakala a to sto place zbog neceg sto je bilo pre 2-3 god.je normalno jer se setila lepih trenutaka a ispade da je i to bila laz,kao i citav brak.

  • Istina

    24. januar 2018 | 00:20

    Osmehom protiv losih ljudi!

  • AH

    23. januar 2018 | 23:37

    Brzo ce vam se Miljana popeti na glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA