≫ 

Svi misle da je šokiran zbog Kijine akcije sa Filipom, a Andrija se JAVNO oglasio povodom toga i zaprepastio sve! (FOTO)

Kija ga i dalje pominje, a on se sada oglasio na društvenim mrežama i iznenadio sve onim što je napisao na temu njene navodne prevare

Foto: Instagram/andrijalazovic_bu2

Kijin dečko iz Budve, Andrija Lazović, očigledno je više nego upućen u trenutna dešavanja u "Zadruzi", pa se na Instagramu oglasio porukom na temu nedavnih i večerašnjih dešavanja koja su izazvala haos. 

Andriju pitali zašto ga je Kija prevarila sa Filipom i da li je to očekivao, on odgovorio sa 4 reči i ostavio sve u čudu! (FOTO)

Nakon što su Kija i Filip kažnjeni zbog zajedničkog boravka u kupatilu, a svi komentarišu kako je došlo do seksa i d aje Andrija u najmanju ruku šokiran zbog toga, on se sam javno oglasio te na Instagramu napisao:

- Hahaha. Jedino šokiran što Zvezda nije dobila sa +20 večeras. 

Printskrin: Instagram/andrijalazovic_bu2

BONUS VIDEO: Pogledajte ko je do sada sve ispao iz Zadruge:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carlo Gambino

    30. januar 2018 | 00:32

    Kralj

  • L

    30. januar 2018 | 09:52

    Sad kao Kija na stubu srama.Zbog cega kad je nju prvi muz prevario a i iskreno napolju je pitanje da li joj je Andrija veran jer su trenutno razdvojeni.Filip NE OZENJEN,devojku nema raskinuo pred ulazak u Zadrugu.A Luna kao postena a u vezi sa ozenjenim muskarcem!

  • lka

    30. januar 2018 | 00:28

    Ostavite decka na miru , vidite da se sprda sa vama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA