≫ 

JA O TEBI ZNAM SVE! Saška i Sanja se posvađale, a onda se umešala Matora i pokopala pevačicu iznevši šokantne detalje iz njene prošlosti! (VIDEO)

- Sve možeš da kupiš, ali mozak i visinu ne možeš - rekla je Saška Sanji, a potom je skočila Matora i bez dlake na jeziku oplela po pevačici

  • 3

Saška Karan i Jovana Tomić Matora žestoko su se raspravile pred svim zadrugarima, a tokom svađe su pljuštale i najgore uvrede. 

Posle brutalne svađe, Miljana pretila kamenom Matoroj, a onda je polugola Sanja izletela iz kupatila, jedva je sprečili da prebije Kulićevu! (VIDEO)

Prvo su se posvađale Saška i Sanja, a zatim se umešala i Matora koja je napravila dodatni haos.

- Kao daska si bila... Dasko, sedi dole! Ja sam bila bolja riba od tebe - rekla je Sanja Karanovoj.

- Sve možeš da kupiš, ali mozak i visinu ne možeš. Ti si prešla u lezbijke, prema tome ćuti - rekla je Saška Sanji.

Printskrin: TV Pink

- Bolje lezbijka, nego ku*vetina kao ti! Ajde, matora starleto, kokoško... - uzvraćala joj je Sanja, a onda je ustala Matora i umešala se braneći Sanju.

- Zaboravljaš da je to moj kraj, da ja o tebi znam sve! I mnogi su te devedesetih je*avali, zaboravljaš! - rekla joj je Matora i dodala još:

- Nema ko je nije je*ao, od Surčina do mog kraja! Sram da te bude! Patiš što više nisi mlada, pa lečiš frustracije na ovim mladim devojkama, zato te i zovu baba Savka!

Printskrin: TV Pink

- Ja sam se je*ala i pre nego što sam se udala sa kim sam ja htela! - odgovarala je Saška koja se potom popela na klupu i ponosno pokazivala svoju liniju.

- Pu*ačica devedesetih! - vikala je Matora, a Saška je ponavljala: "Ja sam carica za vas!" i zahvaljivala se mami što ju je takvu rodila, a Matoroj poručila kako je se roditelji stide.

Pogledajte svađu:

VIDEO: Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    19. februar 2018 | 21:49

    Bravo matora.

  • 4444

    20. februar 2018 | 10:35

    Meni ova Matora postaje dosadna.Kao borac za pravdu a ustvari strasno je pristrasna.Bas prava muskaraca ako neko nesto kaze Sanji ona odma skace.Zena ima veliki problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA