≫ 

Skrivena poruka! Evo šta je Kijina majka poručila ćerki time što je spomenula pesmu Zorice Brunclik, a tiče se Slobe! (VIDEO)

Kristina je tokom jučerašnjeg dana imala razgovor sa majkom, koja joj je u jednom trenutku uputila vrlo jasnu poruku

  • 28

Nakon zabrane poziva koju je kao kaznu uveo Veliki šef, zadrugari su juče konačno mogli da se čuju sa svojim najbližima!

Oni koji su obavili razgovor su Luna Đogani, potom Kija Kockar, Miljana Kulić i Anđelo Ranković. Kija je pričala sa majkom Nadicom, koja ni u jednom trenutku nije spomenula Slobu Radanovića. Zapravo, bar ne direktno, ali je u jednom trenutku ćerki vrlo jasno poručila šta misli o svemu.

MUK, A ONDA... Kija progovorila o porno snimku za koji je Mina tvrdila Luni i Slobi da je Kristina na njemu! (FOTO)

Naime, Nadica je Kiji rekla kako treba da zamoli Nadeždu Biljić da joj otpeva pesmu "Rođendana dva", od Zorice Brunclik. Kija se zbunila pa je pitala šta da joj otpeva, a kad je Naica ponovila Kija je sa osmehom rekla da hoće.

S obzirom na to da refren pesme glasi ovako: "Jedina sam koja slavi rođendana dva, sudbina mi odredila ta dva datuma, prvi put kad me majka rodila, drugi kad se tebe oslobodila", vrlo je jasno da je ćerki poručila da ne treba da bude tužna, pošto se "oslobodila" nekoga. U ovom slučaju, očigledno, Slobe, čije ime nije želela da izgovori, pa se na ovaj način snašla da ipak kaže šta misli o svemu.

Ovako funkcioniše trougao Kija, Luna i Sloba:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    26. februar 2018 | 14:27

    Podrzavam Kijinu mamu.

  • Jelena

    26. februar 2018 | 15:04

    Kako je simpaticna! Naravno da je ljuta sta su Sloba i njegovi roditelji uradili njenoj cerki,ali nikada nije rekla ruznu rec...dok bi vecina sasula drvlje i kamenje na sve njih!

  • Tz

    26. februar 2018 | 16:59

    Kija je svakako pobjednik jer se rijesila Slobe i njegovih roditelja. Slobu ceka blistava karijera sa porodicom Djogani koji ce mu se nakaciti da ih izdrzava. Pravda je spora ali dostizna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA