NEMOJ DA ME UZIMAŠ U USTA, VIŠE SE NE POZNAJEMO! Zorana i Đekson se žestoko izvređali pred svima, ona završila u suzama! (VIDEO)

Svađa između Zorane i Đeksona dogodila se posle suđenja, a pljuštale su teške reči među njima

  • 0

Nova svađa u Zadruzi nastala je između Zorane i Đeksona, posle čega je ona čak i plakala, a zatim su se obračunali u Beloj kući. 

Trudna Miljana imala napad panike, previjala se od bolova, zadrugari u strahu zvali pomoć! (VIDEO)

- Nemoj da mi psuješ majku! Seljačino jedna! Koji si ti klošar! - vikala je Zorana na Đeksona nakon što se prethodno žalila cimerkama na njegovo ponašanje i plakala.

- Prvi put je vidim da ona plače - rekao je Milan, koji je situaciju komentarisao sa Filipom i Lepim Mićom.

Printskrin: TV Pink

- Šta plače?! Plače 16. put! Sad se ona dr*a na mene, uletela mi je u WC dok sam bio go! - rekao je Đekson, a Mića je stao na Zoraninu stranu govoreći kako je zaljubljena u njega.

- Nemoj da me uzimaš u usta, neću te uzimati u usta, nemoj da mi praviš ove scene, nemamo mi šta više da pričamo! - vikala je Zorana.

- Bacaj te fore onima koji te ne poznaju, majmune jedan! - rekao joj je Đekson, a onda počeo da se dere: "Udario bih je!".

Printskrin: TV Pink

- Meni je moje sveto, tebi tvoje. Postao si rijaliti igrač i boli me najviše što si to postao i u odnosu na mene. Nemoj da mi diraš više porodicu, nekome bih grkljan iščupala da se tako ponaša - rekla je Zorana i dodala kako mu narod neće oprostiti.

- Ti si ista kao i ostali ljudi, go*no jedno malo isfolirano! Vidi šta sad radiš! Ideš za mnom i zvocaš mi, sad ja ispadam ludak što sam ti bacio šminku. Nemoj meni da prodaješ te fore, ja tebe poznajem - rekao je Đekson.

- Ne poznajem te. U pravu si, mi se ne poznajemo - odbrusila je Zorana i izašla napolje.

- Vaše prijateljstvo je bolesno! - rekao je Lepi Mića.

Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA