≫ 

Opšti haos zbog podele budžeta! Miljana se preračunala, pa jedan ljubavni par ostavila bez prebijene pare! (VIDEO)

Zadrugari su bili nezadovoljni podelom novca zbog čega su napali Kulićevu

  • 0

Bebi Dol je prošle noći napustila Zadrugu, a za vođu je postavila Miljanu Kulić. Kako običaj nalaže stiglo je pismo proglašenja novog vođe, nakon čega je Miljana trebalo da podeli budžet zadrugarima.

Slošilo im se čim su se probudili! Proglašen novi vođa u Zadruzi, ova nedelja će biti potpuno ludilo! (VIDEO)

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za ovonedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga od prošle nedelje odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. S obzirom da vas je trenutno 35 u Zadruzi i da ste prošle nedelje kažnjeni sa po 1500 dinara, 12 vas treba da dobije 500, 12 po 1500 i 11 po 2500 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon pročitanog pisma Miljana je počela sa podelom novca, ali je ubrzo izbio potpuni haos, pošto novac nije dobro raspodelila, pa su neki ostali bez budžeta za ovo nedelju.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sara Reljić i Vojke Đans nisu dobili ni dinar i napustili su sastanak, a Kulićeva je videla da je pogrešila u proračunu i da je nekima dala više nego što treba pa su Sara i Vojke ostali bez novca.

Lepi Mića i Viktorija su bili najnezadovoljniji ovom podelom, pa su žestoko napali Miljanu koja se branila, ali oni nisu prestajali da je provociraju.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte kako je Miljana raspodelila ovonedeljni budžet:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA