Zorica Marković otkrila šta zaista misli o Kiji i da li je na njenoj strani, a onda progovorila o Luni i Slobi! (VIDEO)

- Ja ću poslednji put reći - počela je Zorica Marković, koja je progovorila o najpoznatijem ljubavnom trouglu i tome šta se promenilo u Zadruzi

  • 21

Zorica Marković gostovala je na radio "Amneziji" koju svake srede praktikuje trojac u Zadruzi, Milan, Bora i Bane.

Zadrugarima pušten Kijin i Lunin poljubac, nisu mogli da se oporave od šoka, a evo šta je Sloba radio u tom trenutku! (VIDEO)

Zorica je gostovala na radiju i otkrila šta, posle povratka u Zadrugu, misli o najpopularnijem ljubavnom trouglu, kao i pojedincima.

- Velika je razlika. Svi ste se promenili. Neki na bolje, neki na gore...

- Meni je malo dosadna priča ove trojke, vrti se sve oko njih. Ja sam jedna od prevarenih žena. Ja Kristinu ne poznajem, svi misle da ja nju podržavam... Ne, nije tačno. Ja samo uvek, ako nešto hoću nekome drugome da napravim, uvek počnem od sebe. Nešto što ne bih sebi, ne bih ni drugom, i to mene boli. A, naravno, ne moramo mi da glumimo ovde neke moraliste. Svi smo mi nemoralni, svi smo mi prevarili nekog ili za nešto... Tako da na njima je da oni to reše, ne bih ja ni da favorizujem nikoga, ko sam ja favorizujem... Posmatram sa strane, ovo je meni kao pozorište - iskrena je bila Zorica kao i uvek.

Zorica Marković na radiju "Amnezija", Printskrin: TV Pink

A na pitanje šta može novo da se desi između Lune, Slobe i Kije, Zorica je takođe bila iskrena. 

- Ja ću poslednji put reći. Ključna tačka njihovog problema je, po meni, to što se to ovde ne radi i ne rešava. Imali su prilike, pogotovo Sloba da kaže to što je imao nameru da uradi, a već su se tada emocije, koliko mi se čini, pojavile. Mogao je da kaže i da bude sve ok ili šta već, ne znam... Ali, ne mogu više o tome. Jednostavno, nisam ni za kakvu prevaru - zaključila je Zorica, koja je potom objasnila i misli li da su Sloba i Luna u pravoj ljubavi.

Kija, Luna i Sloba, Printskrin: TV Pink

- Ne znam da li je ovo ljubav. Vreme će pokazati njihovu priču. Sloba je dobar dečko, dobro peva, Kristina je jedna jaka žena, onako mala, a energična... Luna je dobro dete, ne poznajem je da bih mogla da je komentarišem - završila je Zorica.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. april 2018 | 19:27

    Da je bila neralna fazon "Kija je jaka, obrazovana, pametna a ovo dvoje su dno" imala bi komentare "Bravo Zoko" "Zorica je u pravu" i taj fazon. Al posto je bila poprilicno realna sad je fazon "nja Zorice mogla si makar jednom Lunu da uvredis" zato nece biti komentari "bravo Zoko" "Zoka kraljica" i taj fazon.

  • Da da

    11. april 2018 | 21:13

    Naravno da Zorka igra igru,ceka pogodan trenutak da kaze sve sto ima...a ima mnogo toga

  • Dragica

    11. april 2018 | 21:00

    Dok je bila napolju Zorica je pljuvala Lunu I Slobu. Sad kad ih je malo bolje upoznala shvatila da je pogresila. Svi u Zadruzi kazu da su njih dvoje dobri ljudi samo kockari pokusavaju da ih prikazu losim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA