Ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju! Kija plakala kao kiša posle svađe sa Slobom, on pobegao od nje! (VIDEO)

Sloba i Kija su se butalno posvađali, Radanović joj okrenuo leđa i utekao

  • 98

Noćas su se žestoko posvađali Sloba i Kija i haos je potrajao nekoliko sati.

Dok je Kija bila u šortsu, Luna u tanga bikiniju stala pred kameru i pokazala guzu! (VIDEO)

Usred igre istine, njih dvoje su izašli napolje i Kija je pokušala da razgovara sa mužem.

- Se*e mi se od toga da si ti tužna a ja go*no, neću više to da pokrećem. Od mene više nećeš dobiti šou - rekao je Sloba, a Kija ga je pitala:

- Šta, ne smeš da me pogledaš u oči, ja pričam sa tom. Ti misliš da ti mene nisi povredio?

Printskrin: TV Pink

- Jesam te povredio, ali ti nisi nimalo tužna koliko oni tebe predstavljaju - odbrusio joj je Radanović, a Kija je počela da plače.

- Stvrano to misliš? - prošaputala je Kija.

- Odlično znam, i meni stižu informacije kao i tebi... Šta, sad ćeš da mi plačeš ovde. I ja sam plakao pet godina, a ti si rekla da te boli ku**c - nastavio je Sloba.

- Što mi ne odgovoriš? Nisam zaslužila odgovor, zbog čega nisam tužna - kroz suze je pitala Kija, a Sloba se okrenuo i pobegao unutra.

Svađa Slobe i Kije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    14. april 2018 | 11:14

    Prvo - zašto se u naslovima stalno piše kako Sloba beži od Kije, ne sme da se s njom suoči, nema hrabrosti da uđe u verbalnu raspravu s njom...??? Možete li konačno da prihvatite da je on s njom - završio? Da ne želi više s njom apsolutno ništa, da je ne konstantuje, ne vidi...? I da ona stalno trči za njim da se svađa, raspravlja,,, ispravlja krive Drine". Uradio je što je uradio, preuzeo svu krivicu na sebe javno. I šta sad? Treba da joj udovoljava i stalno se s njom raspravlja?! Pa dosta je to trpeo, da mu gospođa najpametnija, koja sve zna, koja je uvek u pravu, koja je ja,ja, pa ja i samo ja - ispira mozak! Drugo- hoće li konačno ova da prihvati da je gotovo, da je bivša? Konačno da prestane da patetiše. Ušla ovde a ima dečka napolju u koga je srećno zaljubljena, i s kojim planira budućnost Treće - napad je najbolja odbrana! Kada god je u nekoj frci, aferi, odmah - udri po Slobi. Sloba je metla, usisivač koji će da počisti njene prljavštine. Njena taktika više nije providna. Postala je jadna!

  • Roljex

    14. april 2018 | 12:26

    Mamica i Vanjica su poslale poruke na papučama , u patikama, prišivene u garderobi. “Kijo, gubiš popularnost, počni da plačeš, da napadaš Slobui Lunu, jer to pali. Tebe ljudi ne vole zbog tebe, Kijo moja, nego mrze muža i ljubavnicu, jer u njima vide svoje muževe i njihove ljubavnice. Kijo, manje se bacaj u prazno, kukaj više, dva prsta u usta i povraćaj. Ana je starleta, nije dovoljno jaka, a i počela je da otkriva tvoje nelogičbosti. Zgrabi Zoricu, ona bi i decu za pare prodala. Tako, Kijo. Lagano, Andrija te čeka, al’ zamalo.” Mama i Vanjica te vole.

  • Posmatrač

    14. april 2018 | 10:34

    Istina boli! Velika istina tera na povraćanje! Dao joj je do znanja da sve zna u vezi nje. Čak i ono u šta je ona bila ubeđena da on nema pojma. To je u njoj odmah izazvalo ogroman strah, paniku, da do kraja rijalitija ipak ne pukne i sve iznese u javnost... potpunu, ogoljenu istinu o ovoj paćenici. Zato je i povraćala, panika ju je udavila. Uz to joj je u lice rekao da je nju za 5 godina apsolutno bilo baš briga za njega i njegova osećanja. Okrenuo se i otišao. Čovek s pravom ne želi s njom da se raspravlja. Dosta je on slušao njena,, predavanja" kada melje i ne ume da stane. Od takvog mentalnog siledžije dobro da nije završio u ludnici. Ovo čudo je trebalo izdržati 5 godina, verovati da će se promeniti, da će sve biti kako treba... Njegova najveća zabluda je bila da će brak konačno da dovede sve na svoje mesto. Koji je najvažniji predmet u školi? Utvrđivanje gradiva! Da ponovim: Imala je dobrog čoveka kraj sebe. Koji ju je voleo, ništa joj nije branio, nije je držao vezanu, u ničemu je nije sputavao... Prošla pola sveta, radila šta je htela, sve moralo da bude po njenom... Bila u braku a živela kao slobodna devojka Još priznala da je zadnje dve godine on za nju bio drug, cimer, ljubav se u njoj ugasila... Pa šta je onda očekivala? Da će Sloba do kraja života da ostane uz nju? Da ceo život bude u braku s njom - na papiru?! Epilog je morao da bude ovakav. Da joj vrati sve milo za drago i okrene joj leđa. I sada je ona žrtva, pati, tuguje. Imali su divan brak, idealan, a on njoj tako Sve je kod nje gluma. I ovo igranje i pevanje. Ne može ona da preboli što je on nju prvi šutnuo umesto ona njega. Očekivala je da će da je moli za oproštaj, padne na kolena, kada je ušla u zadrugu. Pa da ga onda, ona javno šutne. Da i to bude po njenom, da joj sujeta bude mirna. Kad ono - ćorak! Zna ona Slobu kakav je čovek, da nikada javno neće da iznese njihov prljav veš, da udari po njoj i uništi je - istinom. Zato ga stalno napada ko stršljen. Posle rijalitija treba da se okuša u glumačkim vodama kao naturščik. Neverovatno je talentovana. Bila bi bolja glumica od mnogih diplomiranih sa FDU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA