Šta se tripuješ, ne znam zašto si se ovoliko iznervirao: Miki posle trećeg seksa sa Nadeždom održao predavanje Banetu! (VIDEO)

Čolak nije znao kako da reaguje dok je slušao Mikijeve prozivke

  • 10

Koliko je Banetu krivo jer je Nadežda imala seks sa Mikijem, i to tri puta, bilo je jasno dok su njih dvojica danas razgovarali.

Ovo se Mikiju toliko dopada: Nadežda se zanela dok je đuskala, pa zaboravila na kamere i pokazala gole grudi! (VIDEO)

Miki kojeg nimalo nije grizla savest zbog akcije sa Nadeždom, održao je pravo predavanje zbunjenom Banetu.

- Ona je prva rekla da je posle mene htela da ide kod ginekologa, ali da joj je bilo glupo zbog mene. Ja sa njom ne bih progovorio. Ona kaže desilo se. Ona kada bude jela go*na ja ću nju vređati. Ona je deset dana to znala, sedi sa mnom i ćuti. Videli ste kameru, znali ste da će izaći klip. Da je postavljeno to pitanje, ja ne znam šta bih rekao  - rekao je Čolak, a Miki mu je brzo zapušio usta.

Printskrin: TV Pink

- U spoljnom svetu ja vas nigde ne bih sreo, nemoj da se ljutiš! Glupo je da ti nešto tuguješ, glumiš ludilo. Sve što zameraš meni i Nadeždi i ti si radio. ja da sam znao da imaš emocije prema njoj, ja ne bih bio sa njom. Šta si se istripovao? Mogla je i sa Borom da se izje*e! Ona je i rekla da ti ja kažem. Ne vidim šta je problem da ti ovoliko popi*diš! Ti si krenuo prvi da mafijaš! Druže, Bora ne može očima da te gleda! Bora te smatra budalom. Možda se žena zaljubila u tebe. To je karma. Ja nju nagovaram da bude i sa Borom! To je prava drugarica, nemoj da se tripuješ! - pričao je Đuričić.

Bane i Miki o Nadeždi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 458Italia

    20. april 2018 | 20:42

    To vi mislite da im je treci seks. Luna i Sliba su imali seks preko 40 puta kako je receno, a mi znamo za jedva desetak.

  • Abc

    20. april 2018 | 22:28

    Suva inteligencijo,ti si najvece razocarenje rijalitija,zato sto se od tebe ocekivalo sasvim nesto drugo.Mada,cim su ti najbolji prijatelji balvan i blamerka,sve je jasno.Moralna gromado,al'satro,samo kad se radi o teoriji i drugima.Hajde druzi se jos malo i podrzavaj balvane,alooo modna slogerka ti najbolji prijatelj,tu si bas pokazao pamet,podrzavajuci.O postupku prema Banetu,necu ni da komentarisem.Vas troje kad vidim prebacim,momentalno.Koliko si se prodavao al ovaj rijaliti je pokazao kakav si,a los si covek,kvaran..samo si jak na jeziku i kao drug balvan kad silu pokazujes.

  • Nidza

    20. april 2018 | 19:23

    Ja ni ne gledam ovo.Ali jedino se negov i Nadezdin sex video.Vecina njih je tu 'topla' tako da se ni ne sexsaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA