≫ 

To je tvoja drugarica! Sloba rekao Luni da odmah zove Kiju da pričaju sa njom, ona otišla do Kristine, a njena reakcija napravila još veći haos! (VIDEO)

Luna se požalila Slobi na ono što joj je Drvo mudrosti prenelo, a to je da Kristina sumnja u Slobina osećanja

  • 17

Nakon što se Luna isplakala u Rajskom vrtu i priznala Drvetu mudrosti sve što joj leži na duši i šta oseća, razgovarala je sa Slobom na temu Kije

- Bila sam sad kod Drveta. Pitao me za razgovor sa Kijom, i ja tu krenem da plačem. Samo ću ti reći jednu stvar. Ali, moram da te zamolim da lepo pričamo... Ja sam svesna toga da ti ne možeš zbog mene neke stvari da radiš ovde - počela je Luna obraćanje Radanoviću.

- Kao na primer? - pitao je Sloba.

- Kao na primer da ideš da pričaš sa njom kad ti želiš, da radiš neke stvari, blejiš s njom, pogledaš, uradiš, nebitno, šta god...jer sam tu ja - rekla je Luna.

Paklena svađa Kije i Slobe! Kristina urlala, gađala Radanovića, Luna u strahu sve gledala, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

Plašim se da ne završim kao Kija! Luna ronila suze u Rajskom vrtu, priznala da sumnja u Slobu, da se zaletela i da ništa neće biti kako je želela! (VIDEO)

Luna i Sloba razgovaraju, Printskrin: TV Pink

- Da li misliš da bih ja imao šta da pričam sa osobom koja kaže da sam ja ološ, lenjivac, a koja je bila sa mnom? Takvim... - prekinuo ju je Sloba.

- Dobro. Ona je bila kod Drveta malopre i rekla da sumnja u tvoje emocije prema njoj. Da misli da ti nju i dalje voliš... Naručila je pesmu za tebe, ti se praviš i te kako budala! - rekla je Luna.

- Ali ta pesma nema veze s našim odnosom. Nikad u životu to nije bila naša pesma... Hoćeš sad da je zovemo da pričamo s njom? Ajde, zovi je... To je tvoja drugarica, zovi je! Pun mi je ku*ac više vas! Slušaj ovako, mislio sam da tebe neće izmanipulisati - pobesneo je Sloba.

Kija ronila suze nakon razgovora sa Lunom, u zoru izašla napolje, gledala u nebo i plakala! (VIDEO)

Luna zove Kiju da razgovara sa njom i Slobom, Printskrin: TV Pink

- Ja imam pravo da sumnjam u tebe svaki dan, ne mogu da te pročitam više, nejasan si mi. Nejasan! - rekla je Luna i otišla u pab da zove Kiju, ali ona je rekla kako ne želi da priča jer je neraspoložena.

- Nemam šta da pričam s njim. Neću, neću, reci mu da nemam šta da pričam... - rekla je Kija ležeći u krevetu.

Luna se vratila kod Slobe i rekla mu da Kija odbija da razgovara, a on se još više iznervirao.

- Pa, naravno da neće da priča. Drago mi je. Eto, neka i tebi bude jasno što sa mnom neće da priča, a s tobom hoće. Čestitam ti na izmanipulisanosti, bravo! - rekao je Sloba i otišao.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    24. april 2018 | 20:19

    Sta rekoh Luna je toliko naivna. Kija se igra i zabavlja. Koje emocije koji Sloba. Pa ona se sa njim igrala kao sa igrackom. Sloba je bas lepo rekao Luni da je glupa i izmanipulisana.

  • Ateista

    24. april 2018 | 19:59

    Bolji film nisam gledala. Kako dobro glumi ova Kija!!! Tek sada razumem Slobu.

  • Ja

    24. april 2018 | 20:01

    Saucesce Slobodanu. Jadan on sa kime je ziveo 5 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA