≫ 

Ja nisam krpa, neću da pričam s tobom i tvojom ljubavnicom! Kija i Sloba nakon drame ostali sami i jedno drugom svašta izgovorili! (VIDEO)

- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! - vikala je Kija na Slobu kada su njih dvoje napokon seli da porazgovaraju nasamo

Svađa između još uvek zakonitih supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića nastavljena je i posle višečasovnog haosa koji se dogodio u Zadruzi, a koji se tiče njihove možda i najburnije svađe od početka rijalitija, u koju je umešana i Luna Đogani. 

Nakon što je Luna pozvala Kiju da razgovara sa njom i Slobom, zatim Kijinog lupanja na kapiji i traženja da je puste kući, Kockareva i Radanović napokon su popričali nasamo u pabu. Pričali su o svom odnosu, braku, kao i o Luni.

- Jesi želeo da budeš lenji muž koji ne može da promeni ni sijalicu? Da ja budem domaćica dok se ti dopisuješ sa drugim ribama?! - vikala je Kija.

- Ti si donosila odluke! Ja nisam, jer nisam želeo da se svađam sa tobom! Ja sam te voleo! - vikao je Sloba.

Kija i Sloba se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Jesi me stvarno toliko mrzeo?! - pitala ga je Kija.

- Ja tebe ne mrzim, evo ni sad te ne mrzim - odgovorio je Sloba.

- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Što mi ranije nisi rekao, nego si priznao tek kad ti je mama rekla za razvod!

Paklena svađa Kije i Slobe! Kristina urlala, gađala Radanovića, Luna u strahu sve gledala, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

- Zato sam hteo da pričamo nas troje ovde! - vikao je Radanović, a onda su se dotakli i Luninog i Kijinog razgovora.

- Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! Ona je meni rekla da ste se vi poljubili, da si ti posle njoj rekao kako ne želiš ništa, kako voliš svoju ženu, ako je suđeno da će se desiti napolju. Jesi rekao to? - pitala je Kija.

- Verovatno jesam... Ja s tobom ne mogu da pričam, nisam mogao ni pre ni sada, s tobom ne može da se priča - rekao je Sloba.

Sloba govori Kiji kako sa njom ne može da se razgovara, Printskrin: TV Pink

Svađa ni posle toga nije prestala...

- Prekini da omalovažavaš moju ljubav sa Lunom! - odbrusio joj je Sloba.

Kija posle svađe sa Slobom lupala na kapiju i vrištala da je puste kući, Radanović pokušao da je smiri, ona ga gurnula pa ščepala za lice! (VIDEO)

- Ja omalovažavam? Ti si meni to uradio, ti si pljunuo na naš brak! - vikala je Kija.

- Ja sam pljunuo na naš brak kad sam se smuvao s njom! Ja to znam i snosim krivicu! - rekao je Sloba.

Kija iznervirano pita Slobu, Printskrin: TV Pink

A što se tiče Kijinog i Luninog razgovora koji je, kako su rekle, trajao pet sati...

- Neću da razgovaram sa tobom i tvojom ljubavnicom! Ja već znam šta će vama da se desi! Ja sam se toliko razočarala u tebe kad sam došla ovde - rekla je Kija.

- Devojko, kad god smo pričali, ti kreneš da urlaš i pričaš gluposti o meni i da lažeš - uzvratio joj je Sloba govoreći kako ne može da priča sa njom.

Kija i Sloba, svađa u pabu, Printskrin: TV Pink

- Ti i ja nikad nećemo moći normalno da pričamo. Ti odlično znaš kako je bilo u našem braku... To je dvoličnost, korist! - govorila je Kija.

- Ti i ja smo počeli od nule oboje. Ja kad sam te upoznao ti si bila studentkinja, ti tada nisi radila, počela si tek sledećeg leta. Nemoj samo da mi namećeš da sam bio s tobom iz koristi! Ja ne mogu s tobom da pričam! - vikao je Radanović.

- Ti mene nisi voleo! - vikala je Kija.

- Je l' se ti drogiraš? Koje lekove ti daju? Naravno da sam te voleo, debilu! Ali toj ljubavi je došao kraj! - rekao je Sloba.

Kristina Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

VIDEO: Goga Sekulić prati Zadrugu i pita se zašto Sloba nije postupio kao muškarac

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alexia

    25. april 2018 | 09:23

    Ne znam kako to da je Slobu kija izdrzavala.... On je gostovao na Malti (sam je dosao, nije ga kija dovela) i namlatio para koliko kija za godinu dana zaradi!! A pritom je imao jos gomilu zakazanih nastupa unapred. Raspitajte se malo koliko je Sloba zaradjivao....

  • Marija

    25. april 2018 | 07:08

    Kakva god da je Kristina, nije zaslužila da je onako ponizi i prevari! Sram vas bilo koga vi velicate

  • Matija

    25. april 2018 | 07:06

    Koliko ste zlobni! Pa ne znam sta da vam je uradila pa da ovako pišete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA