≫ 

Pomirili se Luna i Sloba, ona mu se žalila da je svi maltretiraju (FOTO)

Đoganijeva i Radanović pomirili su se nakon sinoćne rasprave

  • 23

Luna Đogani i Sloba Radanović pomirili su se danas poslepodne, kada je on nakon dvočasovnog razgovora sa Kijom Kockar otišao kod Đoganijeve u izolaciju.

Ona mu se žalila kako su svi dolazili kod nje i pričali joj kojekakve priče, zbog čega se oseća jako loše. Sloba je svojoj devojci rekao da želi da bude sa Kijom kako bi joj olakšao, te da joj je razgovorom donekle skrenuo pažnju sa tužne vesti o očevoj smrti.

Kija nakon svega priznala da je spremna da oprosti Slobi prevaru sa Lunom! (VIDEO)

Đoganijeva mu je pričala kako ga sve razume, te da je sve što joj je rekao u pravu. Kako je rekla, nju je rastužilo to što on po jučerašnjem povratku u Zadrugu sa Kijom, nakon što joj je saopštena tužna vest, nije došao kod nje da se isplače, već je pričao sa drugim ljudima.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Najpotresnija scena: Kija jedva govorila, Sloba plakao kao kiša pored nje, tešio je i mazio po glavi (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija u suzama čestitala tati rođendan, a onda je Sloba sa knedlom u grlu uputio poruku svojoj porodici i prijateljima! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    30. april 2018 | 17:37

    Ova devojka se pokaza najnize sto je mogla. Strasno da nema razumevanja ni zakoga.

  • Kija bog

    30. april 2018 | 17:00

    Crni Slobo, taman su svi pomislili da malo mozga imas u glavi, a ti ponovo u problemu. Nije mi jasno kako bilo ko od nas moze da podrzava razmazeno, histericno deriste koja cim vidi da se svet ne vrti oko nje pravi haos. Juce je presla sve granice zdravog razuma kada je pocela da glumi kako joj se povraca (Kija je pre neki dan stvarno povracala kada se iznervirala prim.aut) samo da bi se svi sjatili oko nje. Ta bahatost i sebicluk je van svakih normalnih okvira i crni ti ako stvarno ostanes sa njom.

  • Malena

    30. april 2018 | 17:11

    Luna ne laži da su te maltretirali i da si samo ćutala... Kad si i ti ogovarala i svašta pričala....!!! Svaki dan si jadnija i jadnija u očima naroda....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA