Kija otkrila koja imena bi ona i Sloba dali svojoj deci! (VIDEO)

Kija je u jednom momentu otkrila kako bi se zvala devojčica, a kako dečak

  • 57

Tokom prethodne večeri svašta se izdogađalo u Zadruzi, a vest koja je došla nenadano i iznenadila sve je Mikijeva i Nadeždina veridba, koja se slavila do zore.

Luna i Sloba imali su turbulentan dan i njihovi odnosi su zahladneli, a Kija je u jednom momentu otkrila kakve su planove imali ona i njen još uvek zakoniti muž.

Kija proučavala Luninu kutiju pred Slobom, svaku sliku i ljubavnu poruku, pa onim što je izgovorila šokirala sve! (VIDEO)

- Milica... Rakić Milica što je poginula od NATO pakta - rekla je Kija za žensko dete, a onda otkrila i koje ime bi dala dečaku.

Kija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- A muško Njegoš - dodala je Kristina.

Inače, Kija i Sloba će zajedno nastupiti u ponedeljak, 7. maja na Zadrugoviziji 3, i to pesmom "Notorni lažov" Cece Ražnatović i Saše Matića. Više o tome pogledajte OVDE.

Pogledajte na samom početku snimka:

VIDEO: Susret Kije i Andrije na sahrani Kristininog tate

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danica

    6. maj 2018 | 10:05

    Lepa nasa Kija ,volimo te boginjo zelimo ti sve najlepse u zivotu da ti se sve zele celog sveta ispune ,kako ti to znas kako ti ti legendo zelis ,bice i dece ako bude srece ,da ostanes sa onim koga volis ,ma kakav bio ,mislim da ce se promeniti dosta se ponizio i izblamirao ,nama zivota i srece bez prve srece ,ona je iz ljubavi sve drugo je iz moranja da se neostane samo i da se dobije porodica ,ali i ta se sreca i zivot zavoli kroz svoju porodicu !!!

  • Ceca

    6. maj 2018 | 11:59

    Preljubnici imaju podršku iz produkcije.Čuli ste sinoć drvo koje ih usmerava.Džaba im Kija će pobediti.PRAVDA UVEK POBEĐUJE.

  • ZEMUN-PRVOMAJSKA

    6. maj 2018 | 11:56

    SLOBI JE REČENO DA BUDE UZ KRISTINU ,KAKO BI LUNJARA ISPALA ŽRTVA A ON KAO DOBAR I DA OBADVOJE UZMU PO NAGRADU.POSLE ANABELINOG RAZGOVORA U ŠIFRAMA I DRVO JE SINOĆ POSTUPILO ISTO.KAKO IH NIJE SRAMOTA DA SE IGRAJU I ZLO NANOSE KRISTINI ZBOG NAGRADA.ZAR NIJE DOSTA ŠTO JE OSTALA BEZ MUŽA I OCA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA