≫ 

Ja ću nekom zube izbiti! Sloba pobesneo nakon razgovora sa Kijom, izgubio kontrolu, pa pesnicom udario u limena vrata! (VIDEO)

- Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo sa njom - odbrusila mu je Kristina

  • 63
Kija i Sloba se raspravljaju, Printskrin: TV Pink

Prošle noći zadrugari su od novinara dobijali odgovore na pitanja koja ih najviše interesuju. Kristinu Kockar najviše je zanimalo kako oni gledaju na njen odnos sa Slobom Radanovićem, na šta je i dobila odgovor, ali zbog jednog komentara potpuno je razbesnela Radanovića.

I da se pomire... Kijina kuma progovorila o Kristini i Slobi nakon rođendanske žurke

Ona je rekla: "Ako je neko slušao naš razgovor od sinoć sve mu je jasno", nakon ovoga Sloba je besno izašao iz kuće i zalupio vratima, nakon nekoliko trenutaka prišla mu je Kija kako bi porazgovarali.

- Meni je muka, praviš budalu od mene. Što ti uvek moraš da praviš problem? Zato što sediš na dve stolice, pa da ti to ne bi pravilo problem kod druge stolice - besnela je Kija na Slobu.

Kija i Sloba se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Ja ne sedim ni na jednoj stolici. Na koje dve stolice? Sedim na svojoj stolici - odgovorio joj je Sloba.

- Ja neću da se ni sa kim takmičim, ja sam van konkurencije. Ja sam tvoja žena, to je za mene poniženje. Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo sa njom - odbrusila mu je Kristina.

- Ja shvatam da sam go*no, ti mi to indrirektno govoriš - rekao je pevač.

- Nemoj mi taj Mikijev fazon "ja sam najgori". Boli me ku*ac što ti hoćeš da opustiš svoj mozak kad moj mozak radi 300 na sat zbog stvari koje si ti meni učinio. Kad si sve zas*ao onda budi čovek do kraja. Budi čovek prema meni. Šta misliš kako je meni. Noćima ne mogu da spavam - vikala je Kija.

Kija i Sloba se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Ja ću nekome zube izbiti. Boli me ku*ac. Ti ljudi idu okolo i pričaju. Napraviću sebi problem, ispi*diću nekoga, napraviću nešto i otići u zatvor. Živci su mi ovolicki, nemoj da me nerviraš... Molim te pusti me, tresem se - pričao je iznervirano Sloba i dodao:

- Osudite me, je*ite me, to sam zaslužio. Streljajte me, ja sam tako izabrao - vikao je Sloba.

Nakon žučne rasprave Kija je otišla u kuću dok je Sloba ostao napolju i besno udario pesnicom u limena vrata koja se nalaze u dvorištu, a kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    27. maj 2018 | 09:58

    Kijino ponasanje je bolesno!!!

  • Dr Nena

    27. maj 2018 | 09:58

    Sta vam nije jasno. Kija se bori za svoj brak. Lunjara je krpelj. Kija je dama u svakoj situaciji.

  • Ana

    27. maj 2018 | 09:39

    Ova zena ga prisiljava na nesto, a on ne zeli. Kada ce da shvati da je brak zavrsen?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA