Digao Lunu, pa Davida, a onda sve šokirao odlukom! Lepi Mića izabrao prve potrčke u Zadruzi i raskrinkao lažnu veridbu! (VIDEO)

Mića je baš njih odabrao želeći da im da šansu da reše svoje probleme, s obzirom na to da je u javnosti postojala priča da je maneken lažno verio ovu zadrugarku

  • 2
Zadrugari, Printskrin: TV Pink

Zadrugari su danas izabrali svog prvog vođu, a u pitanju je Lepi Mića koji je već ima iskustva kada je ovaj posao u pitanju.

Prvi susret Mikija i Nadežde u Zadruzi: Pevačica mu pokazala srednji prst, a evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Međutim, on je večeras imao tešku odluku da izabere dva potrčka koji će mu pomagati u svemu, a jedan od njih će biti nominovan i za izbacivanje kada za to dođe vreme.

Pevač je tokom izbora prvo podigao Lunu Đogani, a zatim Davida Dragojevića i dok su svi mislili da će njih izabrati za ovonedeljne potrčke, on je sve šokirao svojom odlukom.

Mića je za potrčke izabrao zadrugara manekena Tomislava Panića.

Tomislav Panić, Printskrin: TV Pink

A njemu će društvo praviti u sobi za izolaciju zadrugarka Darija Stević.

Darija Stević, Printskrin: TV Pink

Mića je baš njih odabrao želeći da im da šansu da reše svoje probleme, s obzirom na to da je u javnosti postojala priča da je maneken nju lažno verio.

Pogledajte izbor potrčka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Omon🇷🇸🇷🇺

    8. septembar 2018 | 01:12

    Molim redakciju da pod rubrikom Jet Set izbegavaju da pisu o ovim iz takozvane zadruge. Jer oni nisu nista oni su jedna velika nula. Unapred zahvalan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA