≫ 

Napolju igraš oko šipke i ideš sa matorcima za pare, a ovde se praviš fina! Marija Kulić žestoko oplela po Dorotei! (VIDEO)

- Zažalićete što me spominjete u ovom kontekstu! - vikala je Dorotea

  • 11
Dorotea i Ramona se svađaju sa Miljanom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dorotea Jovanović i Ramona Beganović ukrale su plazmu Miljane Kulić, što je bio povod za još jednu žestoku svađu. Prilikom krađe zadrugarke su probudile MC Damira koji je odmah sve ispričao Miljani.

Nakon Aleksandrine optužbe da je Stanija lagala da je na sudu dobila Soraju, presuda javno objavljena! (FOTO)

Nakon ovoga Miljana se ljutito uputila ka njihovim krevetima, a onda je kako bi im se osvetila uzela predmete koji pripadaju Dorotei i Ramoni.

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pogrešnu su osobu našle da diraju! Htele su svađu da bi preko mene došle do kadra. Sada ću ja da uzmem nešto njihovo, a sledeći put neću da pitam ko je, samo ću da uzmem - vikala je Miljana.

Sve ovo Miljana je ispričala svojoj majci Mariji Kulić, koja se kasnije umešala u svađu.

Ramona je vikala da ona ne jede slatko, pa sigurno nije ukrala plazmu, dok se Dorotea branila da nije znala da je plazma Miljanina, iako je Damiro tvrdio da joj je rekao.

Miljana je odbila da im vrati ukradene stvari, a onda se u raspravu uključula Marija Kulić.

- Sad ću da pokažem kako se dobija rasprava. Ti mala što napolju igraš oko šipke, odlično te poznajem! Ovde se praviš fina, a napolju ideš sa matorcima za pare! - rekla je Marija šokiranoj Dorotei.

Dorotea i Marija se svađaju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta radiš na Nebojšom Bojovićem, čovekom od 45 godina? Fuksetino, pačvaro - spomenula je Marija prijatelja Lepog Miće iz spoljašnjeg sveta i iznela niz uvreda na Dorotein račun.

Ramona i Dorotea, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zažalićete što me spominjete u ovom kontekstu! Činjenica je da Nebojša ide sa mlađim devojkama, ali ja nisam jedna od njih. Kada izađemo porazgovaraćemo što spominješ Nebojšu, ovo je kleveta - pretila je zadrugarka, obećavši i da će tužiti Mariju, a zatim javno pozvala svog prijatelja da demantuje izrečene laži.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On nema šta da demantuje, on javno priča šta radi sa devojkama kao što si ti - kazala je Marija pre nego što je otišla.

Dorotea je zaključila raspravu sa izjavom da joj sada nije žao što nije sa Nebojšom pošla na Željkovo krštenje jer sada vidi kakav je Miljana gad.

Pogledajte svađu Miljane i Marije sa Doroteom i Ramonom:

Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    5. oktobar 2018 | 03:01

    Marija je sve u pravu,, nit manje godina nit veceg foliranta,, Doroteja je jedna mlada devojka bez srama ,, bez vaspitanja , bez emocija ,, hladna kao kamen,, nadam se da nam omladina nije ovakva,, od pocetka pratim rijaliti programe, nisam naisla na takvog lika,, proracunatog lopova, ali to je Micina skola,, samo se molim bogu da Doratela ne bude uzor mladim devojkama🤔

  • Mila

    5. oktobar 2018 | 07:27

    Mala je bas antipatična,Mića mentor pokusava od nje da napravi neku rijaliti igračicu.Prodaje moral a svi po gradu znaju ko je ona!

  • Krlja

    5. oktobar 2018 | 00:30

    A Kulicka je bas za pohvalu 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA