≫ 

Luna okrivila Kiju za to što njena porodica i ona nemaju posla, a sada je usledila strašna reakcija! (FOTO)

- Kad neko objavi da će moji roditelji nastupati negde, Kijini fanovi ih zatrpaju negativnim porukama, pa ih zato niko nigde i ne zove - istakla je Luna svojevremeno

  • 38
Luna, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je više puta isticala da su njen bivši momak Sloba Radanović i Kija Kockar krivi za to što nju i njenu porodicu nakon Zadruge niko neće da zaposli.

Vladimir nakon diskvalifikacije iz Zadruge misli da mu je jedna zadrugarka sve zakuvala, a onda je progovorio i o Luni! (VIDEO)

Posle ovoga mnogi su joj poručili da je ona sama kriva jer je uplovila u vezu sa tada oženjenim pevačem i da je ona uticala na njihov razvod.

Ipak, Luna i dalje tvrdi kako njene roditelje niko ne želi da angažuje da nastupaju zbog njene veze sa oženjenim pevačem, premda se Radanović ogradio od toga, podsećajući je da je ona i ranije govorila da Anabela Atijas i Gagi Đogani čak ni pre Zadruge nisu imali mnogo posla.

- Kad neko objavi da će moji roditelji nastupati negde, Kijini fanovi ih zatrpaju negativnim porukama, pa ih zato niko nigde i ne zove - istakla je Luna.

Kija, Foto: Nikola Tomić

Kao reakcija na ovo, usledio je apel administratora Instagram stranice podrške Đoganijevoj, koja broji preko 32.000 pratilaca, da svi negativnim komentarima zaspu brend koji je angažovao Kockarevu da ih promoviše.

Objava Luninih fanova na Instagramu, Printskrin: Instagram/lunazadruga

Dokle će trajati ovaj rat između fanova rijaliti učesnica i kako će se on odraziti na njihove karijere, ostaje da vidimo.

Otkrivamo da li Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 2:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo jada velikoga

    7. oktobar 2018 | 22:14

    Zasto si bre Kristina rasturila ove Djoganijeve?! Umešala si im se u vezu, to ne smiju da rade zakonite žene, spavala si u blizini kreveta gde su bili Luna i tvoj muž, je li ? Pa su ti pretili njena mama ,tata, cudili se cudu da si još ziva. Zasto im to radiš Kriiiistiiiiinaaaa?! Nemoj vise, a ni manje......hahahahahaha.......

  • oo

    7. oktobar 2018 | 21:56

    Hahaha, sta moze saka jada protiv nacije? Pokusali ste deco, nije da niste, ajde sada lepo casu mleka i u krevet. Ovi Lunini su bas smesni. A vidim Kiji se od straha zatresla frizura 😂

  • Dana

    7. oktobar 2018 | 22:53

    Luna reca da je rekla svojim fanovima da ne “rade to sto Kijini fanovi rade njoj” da ona nokad nikad ne bi to radila. Tesko da ce komentari sa instagrama spreciti neki klub da angazuje Anabelu, jer na njen nastup dolaze njeni fanovi. Ako ih ima. Anabela je rekla da je odbijala ponude jer nije mogla da radi. Brendovi nisu angazovali Lunu jer ima los imidz zbog svog ponasanja na TV, zamislite kozmeticki brend koji treba da reklamira devojka koja pije, histerise, preti, sisa palac, zavlaci ruje u gace i mirise, nosi bundi kao bade mantil, ide sa prljavom i nesredjenom kosom.... sve nema veze sa Kijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA