BULJE VAM U SISE? Evo koliko puta na dan se neko zagleda u vaše grudi! (VIDEO)

Bujan i raskošan dekolte san je mnogih žena. Međutim, samo one dame koje je priroda (ili estetska hirurgija) obdarila velikim grudima znaju kako je to iz dana u dan živeti sa njima

  • 7

Koliko je muškarcima teško da, kad ugledaju par prelepih grudi, odole izazovu da se u njih “ne zablenu ko tele u šarena vrata”, biće vam jasno kad budete pogledali ovaj video. Od oka skrivene kamere ne može se ništa sakriti.

No, možda će vas iznenaditi činjenica da ni druge pripadnice nežnijeg pola nisu imune na ovakav jedan zamaman prizor. Ipak, u ovom slučaju u pitanju je kampanja za borbu protiv raka dojke.

- U vaše grudi drugi gledaju svakog dana. Ali, kad ste ih vi poslednji put pogledali? - žene, poruka je jasna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    1. oktobar 2014 | 20:03

    Nista novo,zena svesno obuce dekolte,na taj nacin skrece paznju na sebe,koji su razlozi dublje necu da ulazim.Ja nosim dekolte,i mislim da ne treba nikad preci granicu dobrog ukusa,a muskarci sta ce drugo nego gledati:-).Pregled je obavezan,naravno.

  • Poznavalac

    1. oktobar 2014 | 22:07

    Ne umem objasniti. Tacno je da pogled pada na zenske grudi. Zasto? Nemam pojima. Nekako privlaci!

  • ja

    3. oktobar 2014 | 11:28

    ja ima srednju velicini grudi ali su jako dobre, nikad ne nosim veliki cak ni mali dekolte, bas zbog tih pogleda, mogu da naletim na nekog rodjaka bliznjeg i bilo bi me blam da me vidi sa dekolteom,ali one se poznaju i bez dekoltea, tako da ko ima ostro oko zapazice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA