SENZACIONALNO OTKRIĆE: Od marihuane - RASTE PENIS! (FOTO)

Ovo neverovatno otkriće je navelo mnoge da se zapitaju. Verovatno će muškarci širom sveta sada početi da konzumiraju marihuanu, iako je ilegalna

  • 11

U poslednjih nekoliko godina puno se pisalo o lekovitim svojstvima ulja od marihuane, pa se u dosta zemalja, kao i kod nas, razmatra njena legalizacija u medicinske svrhe. Međutim, najnovije otkriće u vezi sa ovom biljkom, obradovaće muškarce širom sveta, bez obzira što je biljka ilegalna u većini zemalja.

PROMAJA ZVANIČNO PRIZNATA KAO BOLEST! Naučnici dokazali da UBIJA

ĐOKOVIĆ POTPUNO GO: Procurele eksplicitne fotografije najboljeg tenisera sveta!

Naime, istraživači sa Univerziteta u Oklahomi, hteli su da ispitaju da li ova biljka ima lekovito dejstvo na one koji je konzumiraju kao laku drogu, budući da je dokazano da ulje kanabisa ima lekovito dejstvo.

Ovo je 10 najlegendarnijih prvoaprilskih šala svih vremena! (VIDEO)

U istraživanju je učestvovalo 1.223 osobe koje redovno konzumiraju marihuanu, od čega 783 muškarca i 840 osoba koje nikad nisu probale marihuanu, od toga 515 muškaraca.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

KRISTIJAN SE VRATIO NA FARMU: Otkrivamo šta se sve dešavalo u prethodna 24 sata!


Istraživači su merili parametre koji se odnose na delotvornost imunog sistema, ne bi li pronašli pravilo koje se ponavlja kod svih konzumenata, a koje se tiče efikasnosti imunog sistema.

Iako nisu uspeli da pronađu veću funkcionalnost imunog sistema kod konzumenata kanabisa, naučnici su bili zaprepašćeni činjenicom koju su otkrili, a to je da konzumacija ove biljke uzrokuje povećanje penisa.

Foto-ilustracija: Foter/MattysFlicks Foto-ilustracija: Foter/MattysFlicks

Naime, kanabinoidi iz marihuane utiču na lučenje polnih žlezda, ali presudno je to što pod njihovim dejstvom dolazi do sinteze specifičnog hormona rasta, APR1L, koji organizam prestaje da proizvodi u tinejdžerskom uzrastu, a on kontroliše deobu ćelija sunđerastog tkiva i time rast penisa.

- Nije da do sada nismo bili svesni činjenice da bi APR1L doveo do povećanja penisa, ali njegovo ubrizgavanje veštačkim putem izazvalo bi poremećaj rada endokrinih žlezda, što bi dovelo do nepredvidivih zdravstvenih problema. Međutim, konzumiranje marihuane je nekako uspelo na prirodan način da podstakne njegovu sintezu. Na koji način? To ostaje da se vidi u budućim istraživanjima - rekla je Ejpril Lili, autorka studije.

SANDRA AFRIKA ISPALILA DUŠANA i otkazala maturu: Ali je on neverovatno reagovao! (VIDEO)

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA