LETE MI LETE TRIDESETE: Sada je pravi trenutak da pronađete savršenog muškarca

Dok ste prolazili kroz dvadesete, sigurno ste barem nekoliko puta bili ubeđeni da ste pronašli osobu svog života, a na kraju ostajali razočarani. Prelaskom u novu dekadu stvari su se promenile i potraga za pravom ljubavi dobija jednu potpuno novu dimenziju

  • 0

Sada ne samo da razmišljate o samostalnom životu i načinu da otplatite kredite, već i o tome je li muškarac predstavlja dobar materijal za supruga i možete li da ga zamislite kao oca vašeg deteta. Međutim, postoje dve ključne greške na ljubavnom planu koje u novoj deceniji svog života nikako ne biste smeli da pravite.

Nema razloga da izbegavate starije muškarce

U ranim tridesetim još pamtite zgodna i mišićava tela mladića u dvadesetim i sada vam je odbojna ideja da bi trebalo da se zbližite sa nekim dežmekastim i pomalo oronulim čovekom koji gazi kroz četrdesete.

No, svako doba donosi svoje prednosti, a verujte, zreli muškarci uopšte nisu za bacanje! Oni imaju podosta životnog iskustva, znaju šta hoće, situirani su, imaju samopouzdanja, a njihove krevetske veštine čine ih odličnim ljubavnicima.

Tridesete su nove dvadesete

Dobro, možda i nisu, ali vi ste još dovoljno mladi i sposobni da postignete šta god želite. Nije kasno ni za šta. Zato, prestanite da kukate i sebe samosažaljevate ako vam stvari do sada nisu išle kao po loju i vaši snovi iz detinjstva još uvek nisu ostvareni.

Kada u potragu za novim partnerom u veze ulećete sa svešću i stavom da ste matori, to će druga strana vrlo jasno osetiti i ništa nećete postići. Zar bi iko želeo da bude sa takvom osobom? Nemoguće je da su sav mladalački duh i vera u lepe stvari najednom iščilili iz vas onog trenutka kad ste napunili magičnih 30. Uživajte u životu!

(Net.hr; Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA