PRONAĐITE SE: Tip veze otkriva kakav vam je seks

Nakon perioda lude zaljubljenosti uvek nastupa realnost koja do tančina pokazuje ko ste zapravo vi i vaš partner i da li je vaša veza varka ili kvalitetna stvar

  • 4

Strast, zaljubljenost i osećaj da ste izgubili glavu koji osećate na početku veze vremenom isčezavaju, i ostaje ono iskonsko, ono što zapravo i predstavlja odnos između dvoje ljudi. Tada se stvari gledaju iz neke druge, realnije perspektive i tada parovi najčešće i shvataju da li se kapiraju međusobno ili ne, i koliko su zapravo srećni jedno pored drugog. Ukoliko ste zašli u zonu realnosti, ali još uvek niste uspeli da otkrijete kakva je zapravo vaša veza, a potom i seks u njoj, pravo je vreme da pronađete odgovor. Postoji šest tipova.

Veza dvoje jakih individualaca

Ljubav: Partner vam je jednom nogom u vezi, a jednom van nje? Onda znajte da osobe koje su u vezi, ali ne žele nimalo da se podrede drugoj strani već ljubomorno čuvaju svoju granicu slobode, rade to iz straha da će, ukoliko se opuste, izgubiti sebe. Ako je vaš partner više zabrinut za vlastite potrebe nego za potrebe vašeg odnosa, ovo je onda vaš status.

Seks: Seks sa ovakvim partnerom je kao da vodite ljubav s duhom. Neki čak izmišljaju razloge kako bi spavali u odvojenim sobama. Ipak, kao ljubavnici, prilično su požudni. Oni znaju da odvoje seks od ljubavi i sve dok ne zahtevate nešto više, seks može da bude jako dobar.

Strastvena veza

Ljubav: Ovi su parovi zaljubljeni kao na filmu. Obično je reč o suprotnostima koje se privlače. Zaljubljuju se brzo i snažno. Tako su strastveni u početku, da ne razmišljaju o praktičnim razlozima ulaska u vezu, kao što su osnovna kompatibilnost. To je razlog zašto većina strastvenih ljubavi izgori jednako brzo kao što su se i zapalile.

Ali znajte da mali broj onih koji uspeju u ovoj vezi imaju odnos kakav svi očajnički želimo!

Seks: Često vode ljubav i seks im je fantastičan. Što su nesputaniji, to je stvar usijanija i vatrenija.


Preterano skladna veza

Ljubav: Ovi se parovi u svemu podudaraju, kao idealan par iz snova kada jedan zna šta drugi misli. Sklad koji vlada među njima toliko je jak da ih ništa ne može uzdrmati.

Seks: Seks im je na granici incestuoznog jer deluju više kao brat i sestra nego ljubavnici. Njihova glavna svrha u životu je da udovolje jedan drugome, pa među njima nema seksualne napetosti. Seks je dosadan jer oboje žive u strahu da se nešto novo ne bi svidelo partneru.

Veza u kojoj se oboje kapiraju

Ljubav: Reč je o paru koji je doživeo ljubav na prvi pogled. Oni većinu stvari rade zajedno, ali nisu vezani pupčanom vrpcom. Opušteni su jedan s drugim i razumeju se čak i kada ćute.

Seks: Visok stepen prijateljskog faktora znači da seks nije najstrastveniji, ali ako eksplozivan seks nije najveći prioritet, može da bude zadovoljavajuće.

Praktična veza

Ljubav: Bilo da je reč o novcu, izgledu, statusu... motiv ove zajednice došao je iz glave, ne iz srca. Ipak, ne treba suditi prestrogo i prebrzo zaključivati da je reč o promašenom odnosu dve hladne i proračunate osobe. Njihove veze često traju duže od ostalih, jer ne počinju sa romantičnog stajališta i očekivanja velikih strasti i žive ljubavi. Njihova su očekivanja realna.

Seks: Seksualna strast možda nedostaje u početku, ali ako se potrude da zadovolje drugu stranu da bi je zadržali, to može da upali.

Zdrava veza

Ljubav: Ovo je veza u kojoj svako balansira između svoje individualnosti i života udvoje. Ovi parovi su povezani, a opet slobodni na zdrav način. Otvaraju se jedno drugome o svemu i o velikim problemima razmišljaju na način "proći ćemo kroz ovo zajedno". Ne boje se da se suprotstave stvarnosti i fokusiraju se na pozitivu.

Seks: Budući da gledaju i na svoje i na partnerove potrebe, seks im je prilično dobar. Ne baš kao kod strastvenih tipova veze, ali ipak vraški dobar.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA