ŠOK: Sve je bila prevara, FIFA namestila finale SP?

Tokom subote i nedelje se na Tviteru pojavio nalog pod imenom Korupcija u FIFA na kome su se pojavile informacije o ishodu finala, strelcu pogotka, ali se na kraju ispostavilo...

  • 4

Finale Svetskog prvenstva bilo je namešteno i to od strane FIFA! Na svu sreću ovo je bio neuspeli pokušaj prevare da se još jednom izvrgne ruglu Međunarodna fudbalska organizacija od grupe pojedinaca koji su putem Tvitera pokušali da plasiraju laž da je svetska kuća fudbala namestila meč između Nemačke i Argentine.

Dan posle finala na društvenim mrežama je počela da se širi priča o tome kako je "naštelovan" ishod borbe za titulu svetskog šampiona, asve zahvaljujući jednom nalogu na Tviteru pod imenom Korupcija u FIFA, a na kome postoje tvitovi od dan pre utakmice o tome koji će biti konačan rezultat, ko će biti strelac, kada će pasti gol...

 

 

 

Ipak kasnije je "provaljeno" o čemu se radi, a to je da onaj ko stoji iza ovog profila prvo nabacuje informacije dan pre početka meča, a zatim blokir nalog dok se meč igra da bi na rkaju sve informacije koje su bile pogrešne pobrisao, a ostavio one koje je pogodio.

Dakle, duel Nemačke i Argentine nije bio namešten, a bilo bi i previše da tako nešto učini FIFA u finalu Mundijala. Na kraju krajeva, onakav Geceov gol je teško namestiti.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja Subota

    14. jul 2014 | 20:07

    Fifa je najveca organizovana mafija koja postoji! Ko se i malo razume u fudbal skontace... Predjite na neki drugi sport, recimo hokej, nema fudbala vec dugo, to je biznis ne sport.

  • стрептомицин

    14. jul 2014 | 20:46

    А они су иначе "поштени" па их неко "неправедно" испљувао? Шта логичније него светско првенство у Катару светској фудбалској "велесили"?!

  • Lik

    15. jul 2014 | 08:56

    Pa teško je i da pet sudija ne vide nokaut nojera nad igračem,pa nisu videli...o tome niko ne priča...nemačka želi da vlada,ne fudbalom, kao nekad i ovo nije slučajno jer se zna da gleda milijardu ljudi. Čemu angela i putin zajedno,da se pokaže kako su moćni koliko i rusija. Zašto je najbolji golman nojer a argentinski golman obarao rekorde,zašto najbolji igrač nije rodrigez,zato što je kolumbijac...zašto je na postolju bila angela...mislite da je realno da brazil za šest minuta primi četri,pa to ne bi mogao ni čukarički...gde su dokumenta o lečenju neimara...ima još dosta toga ali čujemo se za nekoliko godina da kažete da sam bio u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA