ATLETSKA GROZNICA U SRBIJI: Čekamo još dve medalje večeras!

Amela Terzić od 19.25 minuta trči finale trke na 1500 metara, dok Emir Bekrić od 20.52 minuta juri medalju na 400 metara prepone

  • 1

Srbiju trese atletska groznica! Posle dve srebrne medalje koje su osvojile Ivana Španović i Tatjana Jelača, naša zemlja se nada novim odličjima na Evropskom prvenstvu u Cirihu.

Priliku da obraduju navijače iz Srbije imaće Amela Terzić i Emir Bekrić, koji su u finalu svojim disciplinama, a na terenu bi trebalo da se nađu večeras. Amela trči finale na 1500 metara od 19.25 časova, dok Bekrić od 20.52 juri medalju na 400 metara prepone.

Prvu medalju na EP za Srbiju donela je Ivana Španović u sredu, kada je sa skokom 6.81 metar osvojila srebrenu medalju, iako je posle prve serije bila najbolja. Međutim, ''konjski rep'' u četvrtoj i 17 centimetara iza crte prilikom doskoka u petoj seriji verovatno su je koštale zlata.

Druga je usledila u četvrtak veče kada je Tatjana Jelača bacila koplje do srebrne medalje. Bila je Srpkinja u petoj seriji i prva nakon hica od 64. 21, ali je nedugo zatim pala na drugo mesto što je, takoše, veliki uspeh.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA