ČOVIĆ: Navijači učestvuju u formiranju tima kupovinom karte!

Analizom tiketinga prethodne sezone, Crvena zvezda je zaradila milion evra samo od prodaje karata, otkrio je predsednik kluba

  • 9

Prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda počinje 1. septembra i trajaće sve do 10. oktobra. Nedavno su najavljene novine kada su u pitanju povlastice vlasnika sezonskih karata, koje je na Malom Kalemegdanu predstavio predsednik kluba Nebojša Čović.

U prodaju će biti pušteno ukupno 5.906 sezonskih ulaznica. Za prodaju i distribuciju pretplatnih karata, kao i prethodne sezone, biće zadužen Eventim, vodeća tiketing kompanija u Evropi.

- Analizom tiketinga odnosno prodaje karata prethodne sezone, došli smo do zaključka da je Zvezda zaradila milion evra samo od prodaje karata. Cilj ove sezone je da bude što više navijača, da se ulaznicom ukaže podrška i pomoć klubu, i da svaki navijač kupovinom karte pojedinačno učestvuje u formiranju budžeta, a samim tim i formiranjem ekipe - rekao je Čović.

Cene su u proseku smanjene u odnosu na prošlu sezonu, od 12 do 37 odsto, a nove cene su formirane na osnovu kupovne moći i generalno prodaje karata od prošle sezone, istakao je Čović, dodajući da jedino za počasna mesta neće biti smanjenja. Cene pogledajte OVDE.

- Očekujem da od prodaje karata obezbedimo 30 do 35 odsto budžeta.

Kada je u pitanju sastav ekipe za narednu sezonu, Čović je poručio da u Zvezdi još rade na formiranju.

- Nismo zavšili sa formiranjem tima. Želimo da od ukupno 15 igrača barem 12 ili 13 bude iz Zvezdinog pogona.

Upitan da prokomentariše jako lošu finansijsku situaciju u kojoj se nalazi Radnčki, Čović je rekao da želi da klub iz Kragujevca ostane među klubovima koji predstavljaju Srbiju u Jadranskoj ligi.

- Žao mi je zbog svega što se dešava sa Radničkim. Veliki je pritisak kada moraš da obezbediš 150.000 evra za vajld-kartu.

(Telegraf.rs/M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • d!

    31. avgust 2014 | 14:10

    Između uspeha i neuspeha, ima tanka linija(novac), sve ostalo je puka slučajnost.!Napred ZVEZDO!!!

  • Bagra

    31. avgust 2014 | 13:56

    Koja prevara od coveka,kao i sve u czfmp

  • Vučko

    31. avgust 2014 | 14:14

    Čovo majstore svog posla!sad će fanjevci da kukaju u komentarima i da prozivaju nešto ali mogu samo da te mrze!iako mi nije baš jasno..pa nije Čovic sigurno kriv što nema para u partizanu nije mogao on da vam isprazni kasu u kojoj je realno moralo da bude para.verovatno je zavist u pitanju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA