Advokat odradio prvi trening i uveo novine u reprezentaciju!

Novi selektor Srbije je odlučio da fudbaleri samo prva tri dana provedu smešteni u Staroj Pazovi, a da se posle presele u Beograd

  • 4

Novi selektor Srbije Dik Advokat okupio je reprezentativce po prvi put otkako je stupio na tu dužnost, a u utorak u večernjim časovima je odradio i prvi trening sa njima na terenu "kuće fudbala" u Staroj Pazovi.

Sva 23 pozvana fudbalera bili su na raspolaganju holandskom stručnjaku od prvog trenutka, te je tako dobio priliku da upozna sve igrače za koje veruje da će činiti okosnicu tima uz još neke koji će se nametnuti svojim igrama u budućnosti i zaslužiti poziv u nacionalni tim.

Pozvani igrači će naredna tri dana trenirati i boraviti u Staroj Pazovi, a zatim će se preseliti u hotel Hajat, gde će boraviti sve do susreta sa Francuskom u nedelju, što je nova praksa koju je uveo holandski stručnjak, jer kako kaže svestan je da je igračima muka od klupskih karantina.

- Reprezentacija će trenirati u sportskom centru. To je divan ambijent, jer tamo imamo sjajne uslove za rad. Ali, iz iskustva znam da je igračima preko glave boravak u sličnim klupskim centrima. Zato sam želeo da im malo promenim ambijent, pa će do meča sa Francuskom deo vremena provesti u hotelu u centru Beograd - rekao je Advokat.

Prvi trening je trajao sat i po vremena, a srpski selektor je zajedno sa igračima radio na pozicioniranju na terenu, a potom su individualno trenirali sa loptom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Catv

    2. septembar 2014 | 22:09

    Taman blizu splavova!

  • gk44

    2. septembar 2014 | 22:00

    Ako nista drugo barem su im blizu splavovi :)

  • Alpski srbin

    3. septembar 2014 | 05:57

    Još mi nije sasvim šta rade Dule Karleušić i Raša Petrović u reprezentaciji...!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA