FSS u sat vremena promenio odluku o suspenziji Lalatovića!

Savez najpre objavio da je trener Zvezde kažnjen sa dva, da bi potom odluka preinačena u tri meča *Nije poznato da li je u pitanju greška ili preinačenje odluke, ali treba pomenuti da su kazne uslovne na godinu dana * Takođe, pokrenut je postupak i protiv v.d. genseka crveno-belih Zvezdana Terzića

  • 24

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara i tri utakmice zabrane vršenja funkcije trenera, u prvenstvenom i kup takmičenju, i to uslovno na jednu godinu.

Međutim, na sajtu FSS najpre se pojavila informacija da je Lalatović kažnjen sa dva meča, ali nije poznato da li je u pitanju greška ili je odluka preinačena. Kazna za trenera Zvezde donešena je nakon crvenog kartona u Kruševcu, kada je u nadoknadi vremena impulsivno reagovao, nakon što je vređan sa tribina.

- Tokom prekida utakmice  zbog nesviranog penala nad Jovićem, iz publike sam pogođen upaljačem i kada sam se okrenuo ka zapadu jedan čovek me je pljunuo - rekao je Lalatović i dodao:

- Isti čovek mi je psovao familiju. Zbog toga sam izgubio živce i reagovao kako sam reagovao, a svestan sam da tako nije trebalo.

Takođe, pokrenut je i disciplinski postupak protiv Zvezdana Terzića, v.d. generalnog sekretara Zvezde, zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu posle utakmice. Zatražene su i pisane izjave od FK Napredak i FK Crvena zvezda zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od FK Crvena zvezda i dodatna izjava zbog sukoba njenih navijača sa pripadnicima žandarmerije.

Novčane kazne izrečene su i FK Radnički 1923 (20.000 dinara) zbog pet opomena u meču protiv FK Voždovac i FK Čukarički (22.000, drugi put), takođe zbog pet opomena u meču protiv FK Partizan. Zatražena je i izjava od FK Partizan zbog unošenja pirotehnike na stadion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lopovi

    18. septembar 2014 | 17:10

    FUDBALSKI SAVEZE TI SI BRUKA ZEMLJE SRBIJE !!!!

  • Panco

    18. septembar 2014 | 16:07

    Pre par godina vojvodini uzet kup,prosle sezone prvo kolo pokraden pazar sa 8 igraca sada dokazano da je zvezda pokradena proslo kolo i sta jos ima da se prica?!

  • Don Kihot

    18. septembar 2014 | 18:51

    A Nikolić isključen u tunelu, i utakmica suspenzije. Da je skakao i pljuvao kao Tralalatović, kazna bi bila 6 utakmica. Mr Terza će biti pohvaljen, ako je meriti po ovim kriterijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA