DA LI ĆE IM DONETI SREĆU? Toma Nikolić uživo gleda Srbiju u Jerevanu!

Prvu kvalifikacionu utakmicu "Orlova" pod vođstvom Dika Advokata sa tribina stadiona u Jerevanu posmatraće i predsednik Srbije

  • 10

Srpski fudbaleri pod vođstvom novog selektora Dika Advokata kreću na dugačak put zvan kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine koji se mora završiti uspešno. Prva stanica je na svom terenu uvek neugodna Jermenija, ali će "Orlovi" morati da se potrude i trijumfalno započnu svoju plovidbu ka Francuskoj.

Advokatovi puleni će na stadionu "Republika" imati pored želje da trijumfuju i dodatni razlog za dokazivanje, jer će ih sa tribina gledati predsednik Srbije Tomislav Nikolić koji se nalazi u zvaničnoj poseti u Jerevanu, u kome se ove subote proslavlja praznik grada, tako da će u svakom slučaju biti velika fešta u glavnom gradu Jermenije.

- Ne znamo ništa o dolasku predsednika, niti imamo potvrdu da će doći. Ako dođe da nas gleda onda ćemo imati jednog važnog navijača na svojoj strani - rekao je Advokat povodom dolaska Tomislava Nikolića na meč protiv Jermenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA