Ana Ivanović optužila WTA da hoće da posvađaju nju i Serenu! (FOTO)

Srpkinja je odlučila da se preko Instagrama našali na račun svoje prijateljice, ali i ljudi iz tura i to posle žreba za grupe na završnom turniru u Singapuru

  • 1

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović igraće na završnom WTA turniru u Singapuru u grupi sa prvom igračicom sveta Serenom Vilijams, koja brani titulu.

Lepa Srpkinja je odmah posle žreba odlučila da se našali sa AMerikankom i WTA turom preko Instagrama kada je okačila fotografiju na kojoj drži kutiju na kojoj je ispisano bilo "Serena je jedina nedodirljiva" uz sledeći komentar.

- Izvinjavam se Sereni Vilijams, ali izgleda kao da WTA želi da napravi konflikt između nas, ali ništa nas neće slomiti.

Srpska teniserka je u karijeri samo jednom savladala mlađu od sestara Vilijams, a skor je 1:7 u korist najbolje svetske teniserke.

Ivanović će u "crvenoj grupi" igrati još sa Rumunkom Simonom Halep i Kanađankom Eženi Bušar.

Drugu "belu grupu" predvodi Ruskinja Marija Šarapova, a u njoj su još šampionka Vimbldona Čehinja Petra Kvitova, Poljakinja Agnješka Radvanska i Dankinja Karolihna Voznijacki.

Turnir u Singapuru igra se od 20. do 26. oktobra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA