Šta mislite koliko su para dobili rukometaši Zvezde za karakter i pobedu nad Partizanom?

Uprava kluba dala je po 10.000 dinara svakom igraču prvog tima, jer su u večitom derbiju pokazali karakter i pobedili sa 28:24

  • 4

Rukometaši Crvene zvezde bili su autsajderi u duelu sa Partizanom, ali su uspeli da pobede sa 28:24 u derbiju u nedelju.

Posle meča predsednik crveno - belih Mirko Butulija odlučio je zajedno sa Upravom kluba da nagradi igrače sa 10.000 dinara, prenosi Sportski žurnal.

S obzirom na finansijsku situaciju u klubu i na to da ekipa zamalo da ne igra Superligu ovaj svota novca je igračima velika kao kuća.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NS

    21. oktobar 2014 | 10:45

    Teško je biti profesionalni igrač bez plate i ovaj izuzetak samo to pravilo potvrđuje. Međutim,rad bez novca ne može biti pravilo jer ti momci moraju od nečega da žive kad dva puta dnevno treniraju. Pitanje finansiranja vrhunskog ali i drugog sporta kao neophodnog obeležja i STUBA svake nacije treba rešiti zakonom jer sadašnja udruženja građana-klubovi ne mogu da preuzmu ulogu države u sportu.Dakle,nije dovoljno ministarstvo i ministar vrhunski sportista nego treba nešto hitno preduzeti.O aferi 'dron' da ne govorim i dela odgovornosti FSS kao organizatora što je sve predmet propisa koje treba doneti ali slabo se radi a mnogo priča i istupa u medijima koji opet,sa svoje strane čine grešku jer ne 'pišu' kritički o problemu nego uz neumerene pohvale kad se iz 'ničega' napravi rezultat i pokude kad opet iz 'ničega' rezultat izostane.

  • M 7777

    21. oktobar 2014 | 11:48

    butulija sram te bilo, pa zar po 10.000din za pobedu Fuj

  • Mare

    22. oktobar 2014 | 10:19

    Lolčina, pa ja više zarađujem od profesionalnih rukometaša - prvotimaca Zvezde.... Sramota od uprave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA