Srušio se deo stadiona, a žena je u sekundi izbegla smrt! (VIDEO)

Pojavio se snimak sa sigurnosnih kamera u blizini stadiona Šahtjora, koji je ponovo granatiran u sukobima između ukrajinskih i proruskih snaga

  • 0

Koliku je samo sreću imala nepoznata žena koja je zamalo izbegla smrt kod "Donbas Arene", oštećenog stadiona Šahtjora iz Donjecka.

Na Jutjubu se pojavio snimak sa sigurnosnih kamera u blizini stadiona, koji je ponovo granatiran u sukobima između ukrajinskih i proruskih snaga. Prvi put se to desilo u avgustu.

- Kao rezultat jakih ekspolozija, oštećeni su zapadni i istočni delovi stadiona - rekao je Vadin Gunko, direktor stadiona.

- Stakleni deo je pao, a ceo stadion je u kritičnom stanju. Takođe ima oštećenja u unutrašnjosti. Procenjujemo kolika je šteta u ovom momentu i označavamo opasne zone. Obavestili smo građane Donjecka da se ne približavaju stadionu ni pod kojim uslovima, s obzirom da to nije sigurno - dodao je Gunko.

Fudbaleri Šahtjora igraju svoje mečeve u 600 kilometara udaljenom gradu, Lvivu, još od jula kada je bezbednosna situacija ozbiljno ugrožena zbog krize u Ukrajini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA