ĐOKOVIĆ: Neću tražiti od Stefana da igra tenis!

Najbolji teniser sveta je pred početak turnira u Parizu govorio na razne teme

  • 3

Od rođenja sina Novaka Đokovića, našeg tenisera sada ceo svet posmatra i kao novopečenog oca. Mnogi su već počeli da predviđaju kakav će mali Stefan biti teniser, međutim, otac mu neće nametati taj pritisak.

- Ne znam da li će Stefan igrati tenis ili ne. Neću ništa da namećem svom detetu. Za šta god se bude odlučio, ja ću ga podržavati - rekao je Đoković pred početak turnira u Parizu.

Nova uloga u životu neće uticati na Novakove profesionalne obaveze i bavljenje tenisom.

- Možda ću, eventualno, imati određena prilagođvanja zbog toga što sam sada otac, ali ništa se faktički neće promeniti u mom pristupu tenisu, rasporedu turnira, igranju, treninzima... Što se tiče mojih životnih prioriteta i vrednosti, beba i moja supruga su broj jedan. To je apsolutno jasno. Hvala bogu, pa imam razumevanja i od svoje žene, i porodice, i tima. Svi zajedno radimo na tome da i dalje igram tenis. Pokušaćemo da sada uskladimo putovanja, da porodica bude što više uz mene.

Novak je bio uz suprugu Jelenu kada se porađala.

- Trudio sam se da, kao neko "smetalo" sa strane, budem podrška, koliko god mogu! Bio sam u bolnici i spavao sam s njima. To je nezaboravno iskustvo - rekao je Đoković, zamerivši pojedinim medijima na izveštavanju.

- Izuzetno mi je žao što pojedini mediji nemaju razumevanja niti poštovanja za najintimniju privatnost i za ovakve situacije u životu koje čovek, jednostavno, treba da zadrži za sebe. To je bila naša želja od početka. Iz tog razloga se do sada i nismo obraćali medijima, pokušavajući da zamolimo za privatnost. Međutim, pojedini mediji to nisu ispoštovali. Izneto je mnogo neistina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C.Z.

    28. oktobar 2014 | 13:34

    N O L E E E K R A A A L J ! ! ! ! !

  • stojan protic

    28. oktobar 2014 | 14:11

    Polako Djokovicu ima vremena za to...dete se tek rodilo.

  • Haahahahahha

    30. oktobar 2014 | 14:09

    Pametno sto da forsira dete ako mu nesto ne ide za rukom moj cale se bavio fudbalom a ja treniram tenis na primer I jednog dana bicu prvi ;-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA