Jović ostaje u Zvezdi sigurno do 18. godine!

Poznati menadžer Fali Ramadani poručio je da je za mladog napadača najbolje da ostane na "Marakani"

  • 3

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani poručio je da će talentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Jović ostati u klubu sigurno do svoje 18. godine.

Ramadani je naglasio da su on i njegovi saradnici iz "Lian Sporta" jedinstveni u stavu da je za karijeru Jovića najbolje da još koju sezonu provede na Marakani.

- Nisam upoznat sa tom informacijom da je Crvena zvezda prodala deo prava na Luku Jovića. To mene i ne interesuje... Ali ako je i to tačno budite ubeđeni da to neće promeniti status Jovića. On još nema 17 godina i uopšte ne razmišljamo o mogućnosti da ga odvedemo u neki inostrani klub. Za njega je najbolje da ostane u Crvenoj zvezdi najmanje do punoletstva. Ima sve uslove da se razvije u odličnog napadača - rekao je Fali Ramadani za "Mozzart Sport", dodavši da nema kontakt sa Jovićem, već njegovi saradnici Nikola Damjanac i Nikola Popović.

Na pitanje da je ne tako davno bio u velikom problemu pošto je označen kao čovek koji ima uticaj na nekadašnjeg selektora Srbije Sinišu Mihajlovića, Ramadani je rekao:

- Što sam ja bio u problemu? To ste vi novinari napravili problem. Jel' sam ja možda kriv što imam toliko igrača, nikada nisam uticao na Mihajlovićev izbor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Flojd

    20. novembar 2014 | 19:32

    Decko mora sto pre da ode iz raspalog kluba jer za fk cz NEMA SPASA.

  • Grbpfc

    21. novembar 2014 | 09:30

    grobar sam i to je sramota da takav talentovan igrac ostane samo do 18 godine... najbolje bi bilo uvesti zabranu odlaska iz nase lige tam do 25 godine... da je to pravilo bila bi nam i reprezentacija bolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA