SRAMOTA GRKA: PAOK odbio minut ćutanja za ubijenog navijača Zvezde!

Čelnici ovog košarkaškog kluba nisu želeli da usliše molbe Olimpijakosa neposredno pred njihov duel u Pireju

  • 74

Sramota! Košarkaški klub PAOK odbio je predlog Olimpijakosa da minutom ćutaća odaju počast ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću neposredno pred njihov duel u dvorani ''Mira i prijateljstva''.

Osim što nisu pristali, PAOK je čak i odbio da izađe na teren ukoliko se oda počast Zvezdinom navijaču. Meč je odigran, a Olimpijakos je deklasirao velikog rivala rezultatom 80:55.

Rivala čiji navijači su u bratskim odnosima sa pristalicama Partizana, ali to uopšte nije bio razlog ovakve sramne odluke grčkog kluba jer su upravo PAOK-ovi navijači na meču sa Karšijakom istakli transparent protiv Turske. Doduše, pre ubistva u Istanbulu.

- Rekli su nam za taj zahtev 15 minuta pre podbacivanja. Nismo mogli da tako brzo odlučimo i da se izjasnimo o tako važnom pitanju, koje bi moglo da ima i političku konotaciju - istakli su čelnici PAOK-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    23. novembar 2014 | 15:33

    Ovo je vracanje duga. Pre par godina je ubijen navijac PAOK-a i ovi drugi su odbili minut cutanja. Lose je sto se prepucavaju preko mrtvih ljudi.

  • Grobar R.S

    23. novembar 2014 | 15:57

    Za mene oni vise nisu braca,ne pricam o braci kao Grci nego pobratimi sa Grobarima. Sto se mene tice nek se bratime sa Turcima. Bruka i stamota

  • Делије-Котор

    23. novembar 2014 | 15:35

    Грци нам никада нијесу били браћа!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA