Horor rukometaša Zvezde: Pucali pršljenovi, butne kosti, ruke!

Crveno-beli su na tri utakmice ostali bez četiri igrača, a jedan je zbog teške povrede završio karijeru

  • 0

Maler za malerom u rukometnom klubu Crvena zvezda! Crveno-beli rukometaši su u samo tri prvenstvene utakmice ostali bez četvorice igrača, a Uroš Vuković je zbog dvostrukog preloma ruke u Subotici po svemu sudeći završio i igračku karijeru, piše "Sport".

Povrede crveno-belih su počele na meču s Metaloplastikom, kada je Stefanu Radonjiću posle žestokog udarca iscurila tečnosti iz kičmenog pršljena, zbog čega je za njega ova godina završena.

Stefana Simića se takođe neće vraćati na teren do kraja godine zbog udarca u koleno na meču Kolubarom, na kojem su mu načeti prednji ukršteni ligamenti.

Crveno-beli su u utakmici sa Spartakom ostali bez Uroša Vukovića i Slobodana Dimitrića. Za prvog je kako je gore već pomenuto karijera verovatno završena, dok drugog po svemu sudeći očekuje veoma duga pauza.

Naime, Dimitriću su pokidani prednji ukršteni ligamenti, a došlo je i do naprsnuća meniskusa, čak i butne kosti.

- Trčao sam kontru i protivnički igrač se našao pored mene. Bilo je kontakta, ali nisam siguran da je to uzrok povrede. Doduše, kada sam skočio, nezgodno sam doskočio i koleno je stradalo - rekao Dimitrić za Sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA