Lalatović: Da nas nisu pokrali, Zvezda bi bila prva!

Crveno - beli su u Kragujevcu i Kruševcu ispustili 4 boda, a trener Zvezde žali i za tri gola i tvrdi da je njegov tim - POKRADEN

  • 79

Pred meč Crvene zvezde i OFK Beograda na stadionu u Ljutice Bogdana Nenad Lalatović je za sve dosadašnje kikseve preuzeo odgovornost.

Ipak, nije mogao, a da se ne požali na propušteno u prethodnim kolima. Naročito, gubici bodova u Kragujevcu i Kruševcu ga bole, jer, Zvezda je prema njemu bila oštećena.

- Falila su nam tri gola, da smo ih postigli, sada bismo bili bismo prvi.

- Crveni karton u Kragujevcu i nedosuđen penal u Kruševcu, to su već četiri boda. Ponosan sam na svoje igrače - rekao je Nenad Lalatović.

Lalatović zamera igračima samo na jednoj stvari!

Zvezda nije dala gol 250 minuta, a evo šta je sve promašila za to vreme (VIDEO)

Trener crveno - belih je još jednom apostrofirao važnost davanja šanse mladim igračima.

- Ja sam dao šansu Rajkoviću, koji prošle godine nije branio nijedan minut. Ristića niko nije ni poznavao. Sad su obojica igrači koji imaju vrednost i na kojima Zvezda može dobro da zaradi.

Mladi stručnjak je naglasio da OFK Beograd ima dobar sastav i upozorio da pobeda neće biti laka, s obzriom da su Romantičari nedavno otkinuli bodove lideru šampionata Partizanu.

Meč na Marakani se igra u subotu od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA