Vujošević: Ovakva igra daje nadu da ćemo ostvariti ambicije ove sezone!

Iako su nedostajali Edo Murić, Saša Pavlović, Đorđe Gagić i Nikola Milutinov, iako utakmica nije ništa značila prikazali smo se u dobrom svetlu, rekao je trener Partizana

  • 21
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Partizan je na oproštaju od Evrokupa pobedio u gostima Asesoft sa 85:65 i tako završio takmičenje u Evropi sa skorom od tri pobede i sedam poraza.

Trener Duško Vujošević bio je zadovoljan prikazanom igrom:

-  Igrači su pokazali visok moral, dobar kvalitet i odličnu igru. Ovakva igra daje nade da ćemo u preostalim takmičenjima uspeti da realizujemo svoje ambicije, uprkos veoma teškoj finansijskoj situaciji kluba - rekao je trener crno-belih.

Čak bez četvorice igrača Partizan je prikazao odličnu igru naročito u napadu.

- Iako su nedostajali Edo Murić, Saša Pavlović, Đorđe Gagić i Nikola Milutinov, iako utakmica nije ništa značila za prolazak u sledeći krug, igračima je bilo veoma stalo da se na rastanku sa Evrokupom prikažu u najboljem svetlu – rekao je Vujošević posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. decembar 2014 | 23:10

    Ispravka na opasku senilnog starca,DULE-MAGU OD TVOJE LUCIDNOSTI ZAVISIMO SVI MI..!!!!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Srbin

    17. decembar 2014 | 22:23

    Dule Vujošević šalalalala!!!

  • Sare mladji

    17. decembar 2014 | 23:21

    Jos se vest nije ni pojavila na internetu a cigana koliko hoces sa komentarima evo ovde vec zaradjuju sendvice. Svi ti koji napadaju i omalovazavaju rad DULETA VUJOSEVICA I VREDNOST PARTIZANA nemaju pojma o onome sto su i napisali, oni verovatno dobiju napisani tekst i samo da ga posalju i za uzvrat ce dobiti topli sendvic i pristup nekoj utakmici. Za vecerasnju igru i zalaganje zasluzuju sve pohvale kao i strucni stab na celu sa dr. DULETOM VUJOSEVICEM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA