ZAŠTO OVO UČINI MITROVIĆU? Srbin zakucao protivnika laktom u glavu! (VIDEO)

Napadač Anderlehta je na utakmici protiv Vesterloa nappravio glupost, koja je promakla sudiji, ali ne i kamerama, pa Srbinu zbog udaranja protivnika preti suspenzija

  • 7

Aleksandar Mitović je ponovo u centru pažnje! Srbin je na meču protiv Vesterloa postigao deseti gol ove sezone u prvenstvu, ale je napravio i veliku glupost zbog koje će najverovatnije propustiti nekoliko mečeva!

Napadač Anderlehta je prilikom jednog duela u kaznenom prostoru laktom udario Bruna Godoa u glavu, pa mu preti suspenzija od četiri utakmice.

Ovaj detalj promakao je sudijama, ali ne i kamerama. Trener Anderlehta besnik hasi stao je u odbranu svog napadača.

- Verovatno će biti suspendovan, a ali ja mislim da on nije ni dotakao protivnika, čini mi se da je Godo povukao Mitrovića za ruku, a da je ovaj pokušaao samo da ga se otarasi. Kao napadač rivali ga stalno udaraju i čekaju neki njegov odgovor. Nadam se da će Disciplinski komitet videti da sam u pravu - rekao je Hasi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • u pravu

    29. decembar 2014 | 00:16

    Apsolutno se slažem sa trenerom Anderlehta.Isto sam pomislio i pre nego što sam pročitao njegov komentar.

  • ICA CZV

    29. decembar 2014 | 10:21

    Jel' oćete jedan realan komentar ? Ako si ga zveknuo,i sve najbolje ti želim u karijeri (bez obzira na naše boje)... Šta se bre primate (pojedinci),jadni "evropljani"-glume seka perse i dobrice,a u stvarnosti su najveći pokvarenjaci.... Pu... Živ bio Mitre. Živela Srbija

  • ofk

    29. decembar 2014 | 10:25

    Glupak i primitivac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA