Đoković igrao tenis protiv TENKA i njega je RAZNEO! (FOTO) (VIDEO)

Fantastična montaža koja bi trebalo da prikaže kako igra najbolji teniser na svetu i kako u ovom trenutku ni tenk ne može da ga zaustavi na terenu

  • 11

Novak Đoković dominira svojom igrom na Australijan openu i izaziva divljenje ljubitelja tenisa, a jedan očigledno njegov navijač odlučio je da se malo našali sa onim šta prikazuje srpski teniser na terenima u Melburnu.

Verovatno vođen izjavom Pita Samprasa, kada je rekao da ne vidi ko bi mogao da zaustavi Srbina u ovom trenutku, fan najboljeg tenisera na svetu je napravio montažu, odnosno, video snimak kojim predviđa da se Novak sretne sa tenkom u polufinalu prvog Gren slema sezone.

Srpski teniser je pokazao koliko je jak i nadmoćan u odnosu na protivnika i u duelu sa tenkom i koji bukvalno ispaljuje loptice kad servira, ali Đoković ima najbolji ritern na svetu i uzvraća mu svaki put.

Na kraju, trijumf je pripao najboljem teniseru sveta, a simbolično je prilikom rukovanja tenk eksplodirao od jačine stiska Novakove šake.

Printskrin: Youtube/timtimfed Printskrin: Youtube/timtimfed

Zaista sjajna i neuobičajena montaža koja će se sigurni smo dopasti mnogim njegovim fanovima.

Printskrin: Youtube/timtimfed Printskrin: Youtube/timtimfed
Printskrin: Youtube/timtimfed Printskrin: Youtube/timtimfed

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA