DANGUBIĆ POVREĐEN: Preseklo me i više nisam mogao da igram

Košarkaš crveno-belih doživeo je povredu stopala na meču sa Žalgirisom

  • 2

Osim što je sa saigračima doživeo težak poraz u "Kombank Areni" od Žalgirisa (68:70), Nemanja Dangubić je imao još jedan razlog da bude nezadovoljan.

Igrač Crvene zvezde je doživeo povredu stopala, zbog koje je odigrao samo pet minuta utakmice šestog kola Evrolige.

- Povukao sam sprint i preseklo me. Pokušao sam u narednim napadama da vidim da li će da me prođe bol, ali je ostao isti. Pokušao sam posle ponovo da se zagrejem, ali prosto nisam mogao da igram. Videćemo sutra šta će mi reći (doktori) posle snimanja - rekao je Dangubić posle meča.

Kada su u pitanju razlozi poraza, Zvezdin bek nije dugo razmišljao.

- Mislim da smo igrali solidnu odbranu, ali naš napad uopšte nije funkcionisao kako treba. Oni su pogodili neke teške šuteve u ključnim momentima, a mi smo imali taj šut za pobedu.Nismo uspeli i ostaje veliki žal. Veoma težak meč i veoma težak poraz - rekao je Dangubić, a za komentar šuta za tri poena 0/19 mogao je samo da slegne ramenima:

- Samo taj podatak je dovoljan. Nemam šta da dodam.

U nedelju, crveno-beli gostuju Krki u ABA ligi.

- Krka je uvek težak protivnik, pogotovo kod kuće igraju odlično. Moramo maksimalno da uđemo u taj meč i što pre zaboravimo ovaj, i da iz njega izvučemo samo pouke - zaključio je Nemanja Dangubić.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever

    6. februar 2015 | 17:50

    Danga brz oporavak i sto vise NBA zakucavanja!!! Niko ne ume kao ti.

  • Tegi ;)

    6. februar 2015 | 10:37

    Brz oporavak mu zelim,ali iskreno mislim da to nije nikakav hendikep za tim,u pocezku su govorili trazi se ali sada je jasno da se nece naći,brz oporavak jos jednom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA