KARADŽIĆ VEČITIMA: Partizan i Zvezda rasprodaju igrače, pa onda krive sudije za neuspeh!

Predsednik FSS-a sa spremnim odgovorom je dočekao novi rat saopštenjima dva kluba i optužbe za nameštanje u JSL

  • 10

U ponedeljak smo ponovo čitali o novom ratu saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde. Uprave dva tima su ponovo počele da optužuju jedne druge za nameštanje i pomoć sudija u njihovim mečevima, tačnije optužili su čelnike Fudbalskog saveza Srbije.

Predsednik FSS-a Tomislav Karadžić je spremno dočekao ovu novu-staru priču iz srpskog fudbala i spremno im poručio da Savez radi svoj posao.

- Niko neće zažmuriti na ono što se dešava. Organi Saveza uradiće svoj posao pošteno. Ako su sudije pogrešile na meču Partizana i Radničkog iz Niša, sudijska komisija će izreći adekvatnu kaznu - kazao je Karadžić za "Blic" i poručio večitima da ne mogu stalno da upiru prstom u sudije za svoje loše rezultate.

U PARTIZANU ZABRINUTI: Ovo je dežavi, znamo šta se dešavalo prošle godine!

- Ne branim nijednu sudijsku grešku, ali ne mogu stalno da se vade na jednu grešku arbitara. Prethdono prodaju iz sezone u sezonu čitave timove, najbolje igrače i onda im je kriv sudija.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezda odgovorila na optužbe Partizana: Da FSS ispita zašto je Voždovac oštećen protiv crno-belih!

Iz uprave kluba iz Humske su prethodnog dana naveli u saopštenju da nije u redu da im sve liči na već viđenu stvar i da nije u redu da neki klubovi igraju prijateljske utakmice, aludirajući na to da su pojedini mečevi u JSL namešteni.

- Organi Saveza će sve ispitati i procesuirati ukoliko se pokaže potreba. Sve su to sumnje i glasine. Čitam i čujem šta pričaju ljudi, ali bilo bi neozbiljno da sa moje pozicije predsednika Saveza da sada dajem neki komentar. Video sam da je Partizan spominjao spornu utakmicu Spartak - OFK Beograd.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Podsetio bih da se ranijih godina pisalo i pričalo o prijateljskim odnosima Partizana sa kulskim Hajdukom, BSK-om, Metalcem... Sve su to bile glasine koje je teško dokazati. Nećemo se mi skloniti i sve ćemo učiniti da se takvim stvarima stane na put.

Prvi čovek srpskog fudbala je pomenuo da je jedan od koraka ka tome i promena sistema takmičenja koji će pomoći da se takve stvari saseku u korenu.

- Biće plej-of i plej-aut. Želimo da povećamo broj utakmica i da omogućimo klubovima da iz takmičenja uđu u evropske kvalifikacije, ali i da ukinemo moguće burazerske odnose među njima. Zabrinuti smo i ako takvih pojava ima, želimo da ih sasečemo u korenu - kazao je predsednik FSS za "Blic".

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazio

    3. mart 2015 | 11:48

    Tebe ne volim nikako ali ovo sto si rekao tacno je 100%

  • Pele

    3. mart 2015 | 12:01

    Jako lepo si to rekao pa grese sudije i u ligi sampiona oni se uhvate jedne greske i bas zbog te sudiske greske ne pobede...strasno...podrzavam ovaj stav

  • Savica

    3. mart 2015 | 16:58

    OVAKO JE BILO I PROSLE GODINE NA PROLECE U NAMESTENOM PRVENSTVU FUDBALA SRBIJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA