Navijači su sa nestrpljenjem čekali povratak iz penzije jednog od najboljih fudbalera svih vremena, a njegova izjava će sve razočarati!

Poslednja dva meseca kružila je priča da se brazilski napadač vraća na teren, ali od toga nema ništa

  • 2
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Luis Nazario da Lima Ronaldo je poslednji meč u karijeri odigrao u dresu Korintijansa 2011. godine, a odlazak u penziju jednog od najboljih napadača svih vremena bio je tužan dan za sve ljubitelje fudbala.

Vest da će se legendarni Brazilac vratiti na teren, koja se pojavila pre oko dva meseca oduševila je sve Zubine fanove, ali će iste njegova izjava razočarati.

- Kruži priča kako se pripremam za povratak, čak na Tviteru postoji i haštag, a ja ne znam ništa o tome. Priča na temu #RonaldoVoltou” je obična glupost Tviter mase - demantovao je Ronaldo navode da se vraća na teren.

Navodi o Ronaldovom povratku pojavili su se 14. januara, kada je procurela vest da će igrati u Američkoj drugoj ligi za Fort Loderdejl Strajkers

- Da biste igrali fudbal, morate da budete u veoma dobroj formi. Treniraću naporno, to bi bio pravi izazov, a siguran sam da bih pomogao ligi i ekipi. Ako budem bio potreban treneru, sve je moguće - rekao je tada Ronaldo.

Nažalost nećemo ponovo gledati Brazilca na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA