Publika u Indijan Velsu naterala Serenu da plače i vrišti! (FOTO) (VIDEO)

Najbolja svetska teniserka je imala veoma emotivan povratak na turnir na kome nije igrala 14 godina

  • 3

Četrtnaest godina je publika u Indijan Velsu čekala da ponovo vidi Serenu Vilijams i dočekala ju je, a to je bio emotivan trenutak i za najbolju svetsku teniserku i za gledaoce na tribinama.

U trenutku kada je oficijelni spiker najavio jednu od najvećih teniserki svih vremena i kada se pojavila na terenu, svi su ustali sa svojih sedišta i započele su stojeće ovacije koje su trajale nekoliko minuta, a ni Serena nije ostala imuna na to, pa je zaplakala još pre početka meča.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Emotivno pražnjenje i suze, koje nije krila i njena majka, uticale su na prvu teniserku sveta koja je ušla usporeno u meč protiv Monike Nikulesku i gubila sa 2:0 na startu. Ipak, brzo se stabilizovala i dobila svoj prvi meč na Floridi još od finala protiv Kim Klajsters 2001. godine, 7:5, 7:5.

Podsetimo, da je Serena odbijala da učestvuje u Indijan Velsu zato što su se pre 14 godina pojavile glasine da su ona i njena sestra namestile namestile polufinalni meč, odnosno, da se Venus namerno povukla da bi mlađa sestra prošla u finale. U međuvremenu je njihov otac Ričard tvrdio da su gledaoci tada na rasističkoj osnovi vređali njegove ćerke.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA