Da li će saveti Vladimira Stojkovića pomoći Srbiji da pobedi Portugal?

Lazar Marković i Aleksandar Mitrović sa puno optimizma putuju u Lisabon

  • 1

Reprezentativci Srbije, Aleksandar Mitrović i Lazar Marković, poručili su uoči polaska u Lisabon da razmišljaju samo o pobedi protiv Portugala, što bi Orlove posle lošeg starta u kvalifikacijama vratilo u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Napadači Srbije imali su specijalnog savetnika u vidu golmana Vladimira Stojkovića, koji je svojevremeno u Sportingu bio saigrač golmana Portugala Rui Patrisija, što je novinarima otkrio Aleksandar Mitrović, koji je optimista kada je u pitanju ishod utakmice.

- Očekuje nas izuzetno težak meč, ali idemo sa dosta optimizma, tradicionalno bolje igramo protiv jačih protivnika i nadam se da ćemo u Lisabonu ostvariti cilj - izjavio je on na beogradskom aerodromu Nikola Tesla uoči polaska za Lisabon.

Mitrović je dodao da Portugalci imaju sjajan tim i da je u pitanju jedna od najboljih reprezentacija na svetu, ali i da Srbija ima adute.

- Želimo da se vratimo u igru za EP, razmišljamo optimistički i nadamo da ćemo na terenu uspeti da ostvarimo ciljeve.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

EKSKLUZIVNO! Ljajića ne zanimaju saigrači, uhvatili smo ga kod butika! (VIDEO)

Lazar Marković će ponovo igrati na stadionu La Luž, koji izuzetno dobro ga poznaje jer je bio član Benfike, istakao je da očekuje težak meč, ali i povoljan rezultat.

- Radujem se povratku u Lisabon, imam tamo dosta prijatelja. Stadion je odličan, očekujem pune tribine i daću sve od sebe da, ukoliko dobijem šansu, doprinesem uspehu tima - rekao je Marković.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fudbaler Liverpula rekao je da ne zna da li će početi meč u Lisabonu, ali da će, ukoliko bude u timu, sigurno igrati na svojoj poziciji uz desnu ili levu aut liniju.

- Dobro smo radili prethodnih dana, atmosfera u ekipi je dobra i bez obzira na loš start u kvalifikacijama sa mnogo samopouzdanja dočekujemo sledeći meč - zaključio je Marković.

Utakmica I grupe između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA