Crnogorac koji je pogodio Akinfejeva ispričao policiji zašto je bacio baklju! (VIDEO)

Podgoričanin Luka Lazarević istakao je na saslušanju da nije imao nameru da pogodi golmana ruske reprezentacije * Protiv njega će nadležni organi podneti krivičnu prijavu zbog nasilja na sportskoj priredbi

  • 18

Podgoričanin Luka Lazarević, koji je u petak na utakmici Crne Gore i Rusije bakljom pogodio golmana Igora Akinfejeva, rekao je policiji da nije imao nameru to da učini.

- Kada je počela utakmica, neko je bacio baklju, koja je pala pored moje leve noge. Pošto je prskala, savio sam se i da ne bi izgorela mene i prisutne okolo, instiktivno sam je bacio u pravcu terena.

- Dok je padala, primećujem da golman ruske reprezentacije pravi korake prema centru i da ga baklja sustiže i pogađa u pravcu vrata i ramena.

- Bio sam zatečen ovakvom situacijom. Da sam mogao da se spustim na teren, sigurno bih mu prvi pružio pomoć. Kajem se što se sve ovako desilo. Izvinjavam se povređenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i celoj naciji - rekao je Lazarević policiji.

Foto: Facebook/Luka Lazarevic Foto: Facebook/Luka Lazarevic

SIN VOĐE VARVARA: Predao se mladić koji je pogodio Akinfejeva bakljom u glavu! (FOTO) (VIDEO)

Oglasio se ruski golman koji je pogođen bakljom!

VIDEO KOJI SVE OTKRIVA: Ovo je huligan koji je pogodio ruskog golmana bakljom u glavu!

Izgrednik je inače sin jednog od poznatijih navijača Budućnosti iz stare garde, koji je svojevremeno bio vođa grupe Varvari.

Lazarević se posle utakmice krio od policije a predao se u subotu. Policija Crne Gore je objavila da će u saradnji sa državnim tužiocem podneti krivičnu prijavu protiv Lazarevića, zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Podsetimo na stadionu pod Goricom došlo do velikih nereda na utakmici Crna Gora – Rusija, o čemu se detaljno možete informisati klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dus

    29. mart 2015 | 15:41

    Jeste,bacio je da mu ne izgori trenerku,a Akinfejev ko budala pravo pred baklju,kaznite Rusa sto nije poštovao prvenstvo prolaza,trebao je da pusti baklju da prodje pa da se onda uključi u utakmicu.

  • Radosav

    29. mart 2015 | 17:10

    Ma ljudi pa nije mogo covek da sidje dole do golmana Rusije da ga jos pomiluje kao sto je gledaoc Buducnosti to uradio sa kosarkasem Partizana.Kod nas zbog zastave velike Albanije prekinuta utakmica , ovde u Crnoj Gori pogoci igraca Rusije i idemo dalje , kakva dvolicnost fudbalskih mocnika , a sinu vodje Varvara odmah dati Orden za humanost jel da je bio u mogucnosti odmah bi otisao dole na Teren da pomogne Akinfejevu.Sramota je kad vec Sport pati zbog Politike .Pozdrav

  • Realan

    29. mart 2015 | 15:50

    Hahahah..... Kakva laz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA