Đoković ostavlja tenis zbog novinara?! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta se posle komentara jednog novinara da je veteran naparvio video u kom je fanove obavestio da odlazi na Kubu *Naravno ovo je samo šala Srbina, na prozivku novinara

  • 1

Posle pobede nad Aleksandrom Dolgopolvim najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića jedan od novinara na konferenciji za štampu prozvao je veteranom, što je iznenadilo Srbina, koji je na duhovit način odgovorio.

Pogledajte kako je Đoković reagovao kad mu je novinar rekao da je veteran! (VIDEO)

Top lista igrača koji nikad nisu pobedili Novaka! (VIDEO)

– Jeste li upravo rekli da sam veteran? Zvuči čudno, ovo je prvi put. Hvala vam što ste mi otvorili oči. Ovo je prekretnica u mojoj karijeri, ono kada se suočiš sa stvarnošću. Dugo sam tu, u svetu tenisa, ali veteran… ovo je prvi put – u šaljivom tonu priča najbolji igrač planete.

Srbin je slobodan dan na Mastersu u Majamiju iskoristio da razmisli o tome kako ga je novinar okarakterisao i evo šta je tokom veslanja na reci odlučio.

- Zbog prozivke novinara da sam veteran rešio sam da odveslam do Kube, a za tenis ćemo videti kako i šta dalje. Doviđenja, bilo mi je zadovoljstvo - rekao je Đoković u Šaljivom videu, koji možete pogledati ispod.

Dovidjenja, odoh ja do Kube. Bilo mi je zadovoljstvo! Posted by Novak Djokovic on Wednesday, April 1, 2015

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    1. april 2015 | 23:23

    Nole, legenda. Dobra fora, veteran... :))) Vidimo se sutra, Ferer ceka. Srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA