Zašto Vujošević nije hteo da dođe na zajedničku konferenciju? (VIDEO)

Trener crno-belih je na konferenciji za medije na kojoj je predstavljao svoj klub zajedno sa kapitenom, a na kojoj su bili i trener i kapiten Zvezde, rekao je da je malo falilo da se on sa Milosavljevićem ne pojavi pred novinarima, a evo i razloga za to

  • 5

Podigla se prašina u javnosti oko podele karata za predstojeće mečeve Crvene zvezde i Partizana u polufinalu plej-ofa ABA lige. Za mečeve u kojima su domaćini crveno-beli karata ua gostujuće navijače verovatno neće biti.

Razlog za to jeste što su čelnici kluba sa Malog Kalemegdana odlučili da ne puštaju karte u slobodnu prodaju, već da važe sezonske ulaznice, dok su preostali kontigent podelili svojim navijačima tokom utakmice protiv Panatinaikosa u Evroligi.

ZAKUVALO SE PRED POLUFINALE: Vujošević i Milosavljević umalo nisu došli na konferenciju!

RADONJIĆ I VUJOŠEVIĆ ŠOU: Pitali ih da li dobijaju otkaz ako izgube, pogledajte njihove reakcije! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ovakav razvoj situacije nije mogao da ne prokomentariše trener crno-belih Duško Vujošević na zajedničkoj konferenciji za medije, koji je takav gest nazvao nesportskim.

- Dragan i ja smo razmišljali da li da dođemo na konferenciju zbog termina u 11 sati, jer je sastanak organa bezbednosti u 12 kada će se pričati o kartama i koliko će karata da se deli. Na insistiranje Zvezde na početku sezone se tražilo da se raspodele karte po 500 komada gostujućim navijačima. Po svim indikacijama čini se da ovoga puta neće biti tako. Sektor gde su navijači Partizana je podeljen navijačima Zvezde. Ne smatram da je to sportski gest – rekao je Vujošević.

Pojavile se karte kojih "nema": Evo kako možete da odete na derbi u polufinalu ABA lige! (FOTO)

Ipak, pojedine karte su se pojavile u prodaji, a poslušajte šta je sve Vujošević rekao o situaciji sa njima na video snimku sa konferencije za novinare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr. Dr.

    13. april 2015 | 15:50

    Pa ti si prvi izmislio to pre ne znam koliko godina. Rekao si zasto se borim cele godine da budem prvi, i da steknem prednost domaceg terena... Zato sad cuti...

  • Peca

    13. april 2015 | 13:41

    Zvace bulja gace,zato...

  • ana

    13. april 2015 | 20:20

    prosle godine ste oteli pehar a ove....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA