Evo kako su Grobari pogodili Nebojšu Ilića čokanjom vinjaka u glavu (VIDEO)

Tim menadžer crveno-belih dobio udarac u glavu u momentu kada je krenuo ka centru terena da proslavi pobedu svog tima sa košarkašima

  • 49

U momentu kada su sudije označile kraj meča, u kom je Crvena zvezda pobedila Partizan i plasirala se u finale ABA lige, sa tribina Pionira krenuo je asortiman predmeta ka parketu. Na tapetu su, naravno, bili crveno-beli košarkaši koji su pokrili peškirima glave i sačuvali istu, ali tu sreću nije imao tim mendažer gostujućeg kluba Nebojša Ilić.

Grobari su Ilića pogodili u glavu kada je krenuo ka centru terena da proslavi pobedu sa svojim košarkašima, a nekadašnji as crveno-belih se odmah uhvatio za glavu iz koje je tekla krv.

VUJOŠEVIĆ O TUČI: Žandarmerija zna ko je to, Zvezdi je rečeno da ne uvodi navijače u hodnik!

Vrlo brzo je odveden na ušivanje, a neposredno pre toga kroz osmeh je prokomentarisao da je pogođen čokanjom vinjaka.

Njegova krvava glava je u jednom momentu unela konfuziju u Pioniru pošto se pojavila informacija da se trener Partizana Duško Vujošević najpre tukao sa Mirkom Pavlovićem, ali i Ilićem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nije bilo tuče, samo malo guranja u kome je učestvovalo 20 ljudi. Ne znam, nisam video. Ja sam pogođen - rekao je Ilić kratko novinarima, a kasnije se saznalo da je u fizičkom konfliktu sa Vujoševićem učestvovao jedan od navijača Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAMOSTALNI CAR

    20. april 2015 | 09:17

    GLODARIIIIIIIIII

  • Zoks

    20. april 2015 | 09:16

    Ovaj Hrvatski klub ne moze da shvati da je njihovo vreme davno proslo, da uveliko traje era Crvene Zvezde. A to njihovo ponasanje za vreme i posle meca, pa ljudi Srbi i Hrvati se ne podnose . Ali to su vec Hrvatski- Partizanovi- problemi. Zivela Srbija.

  • anTihrist

    20. april 2015 | 09:22

    Stoke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA