Marina Maljković skratila spisak košarkašica na koje računa za EP!

Selektorka Srbije odlučila je da se zahvali na dosadašnjem radu Biljani Stjepanović, Jovani Vukoje, Aleksandri Stanaćev i Jefimiji Karakašević

  • 0

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković odlučila je da skrati spisak igračica na koje računa u nastavku priprema za Evropsko prvenstvo koje našu selekciju očekuje u junu mesecu. Ona je spisak skratila za četiri imena i sa njega su otpale Biljana Stjepanović, Jovana Vukoje, Aleksandra Stanaćev i Jefimija Karakašević.

- Pred nama je završni deo priprema i određene stvari su se iskristalizovale i mi ćemo se sada maksimalno posvetiti detaljima taktičke prirode. Hvala ovim devojkama na dosadašnjem radu. One su svojim profesionalizmom i verim duhom doprinosile od početka priprema da ova reprezentacija živi i bude spremna za veća iskušenja - rekla je Maljkovićeva.

Naša selektorka sada ima na raspolaganju sestre Dabović, Tamara Radočaj, Dajana Butulija, Sanja Mandić, Saša Čađo, Aleksandra Crvendakić, Nevena Jovanović, Kristina Topuzović, Danijel Pejdž, Sara Krnjić, Tijana Ajduković, Jelena Maksimović, dok se nedavno igračicama pridružila i Sonja Petrović, a uskoro se očekuje povratak Jelene Milovanović sa WNBA kampa iz SAD.

U sklopu priprema za šampionat Evrope naše devojke očekuju u petak i nedelju dva prijateljska duela protiv Kine koji će se igrati u hali Šumice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA