Vujošević: Ne znam zašto nije priznat Mačvanov koš

Suđenje nije bitno uticalo na ishod meča, ali ne znam zašto taj koš nije priznat jer bi možda presudio ishod duela, rekao je trener Partizana

  • 23

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da mu nije jasno zašto nije priznat šut Milana Mačvana u završnici meča, ali da to nije presudno uticalo na ishod meča.

-Odlučujući momenat bio kada nije priznat koš Mačvana pri nerešnom rezultatu, ali mislim da sudije nisu odlučile utakmicu.

DERBI PUN TENZIJE PRIPAO ZVEZDI! Partizan je bio blizu, ali je Kalinić bio heroj! (FOTO) (VIDEO)

Milosavljević se izvinio, a Vujošević objasnio zašto je izbacio kapitena sa meča

- Više je to poslednica naše nervoze i kvaliteta protivnika kada se meč lomio. Suđenje nije bitno uticalao na ishod meča. Ne znam zašto nije priznat potpuno regularan pogodak Mačvana, koji je možda i presudio utakmicu - rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle meča.

Trener Partizana istakao je da njegov tim nije smeo u prelomnim momentima Čarlsu Dženkinsu, najboljem šuteru protivničke ekipe, dozvoli lake šuteve za tri poena.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ne uspevamo da na pravi način artikulišemo veliku želju da se pobedi protivnik, više ulazimo u nervozu nego želju da odigramo bolju odbranu. To je posledica mentalnog sklopa pojedinca, kratke rotacije, situacije u kojoj se nalazimo. U ovim uslovima u kojima živimo i radimo veliki je uspeh održati ekipu da funkcioniše - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA